Află ce au în comun Cristina Herea și Giani Kiriță

Prezentatoarea de televiziune Cristina Herea și fotbalistul Giani Kiriță au două lucruri în comun: atașamentul față de copii și dorința de a-i ajuta.

Miercuri, 22 octombrie, Cristina Herea și Giani Kiriță împreună cu Sun Plaza Shopping Center au făcut o bucurie micuților de la Asociația “Ana și copiii” și s-au alăturat pentru un scop umanitar. Cristina a îmbrăcat rochia Prințesei Barbie, a prezentat știri despre Barbie alături de reporterii speciali de la Asociația “Ana și copiii” și a petrecut câteva ore alături de prichindeii care s-au atasat foarte repede de ea. Giani Kiriță a stat alături de copii, a vorbit și a jucat fotbal cu ei, le-a povestit despre Prințesa Barbie și au făcut mici scenete.

Copiii au fost foarte încântați de cele două vedete și le-au făcut un tur al asociației. Cristina și Giani au rămas plăcut impresionați de picturile făcute de copii și cu greu s-au abținut din a cumpăra ceva (se făceau pregătiri pentru a participa la târguri de Crăciun). Cu siguranță cei doi vor avea cel puțin o pictură de-a copiilor în casele lor.

Înainte de a veni copiii, Giani și Cristina au făcut câteva fotografii pe care le-au postat imediat pe paginile lor de Facebook.

Acest eveniment face parte din activitatea de CSR demarată de Sun Plaza Shopping Center ce a constat în donarea către Asociația “Ana și copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial.

Donația a avut drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. La evenimentul dedicat donației au fost prezente și alte vedete din showbiz-ul românesc: Eniko Georgescu, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod