AFI Palace Cotroceni va găzdui primul Pop Up Store Moon By Dana Rogoz

Cu ocazia lansării parfumului Moon semnat de actrița Dana Rogoz, AFI Palace Cotroceni va găzdui primul Pop Up Store dedicat, începând cu data de 30 octombrie 2014.
Astfel, timp de o lună, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea testa parfumul Moon în cadrul Pop Up Store-ului amplasat în interiorul centrului comercial.

Mai mult decât atât, aceștia vor afla mai multe detalii despre parfum, precum procesul de creație sau inspirația care a stat la baza conceperii lui și să o întâlnească pe îndrăgita vedetă.

„AFI Palace Cotroceni este unul dintre cele mai importante locuri dedicate modei, frumuseții, petrecerii timpului liber și shopping-ului, iar acest lucru îl confirmă miile de clienți care ne trec pragul zilnic.
Ne bucurăm să fim gazda evenimentului de lansare a primului parfum semnat de Dana Rogoz, precum și a magazinului de tip Pop-up Store. Următoarea perioadă va fi marcată de o multitudine de alte surprize dedicate clienților noștri și ne așteptăm să atragem un număr record de vizitatori ”
, declară Aura Dinu,  Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Moon by Dana Rogoz este o apă de parfum cu tente florale, plină de viață și farmec, care a luat naștere odată cu proiectul plicurilor Moon cu Fete Detașabile realizat de Dana Rogoz.
Aceasta, după testarea a sute de variante de esențe, sticle, dopuri, cutii și etichete, alături de o echipă de profesioniști, a ajuns la rezultatul finit: Moon by Dana Rogoz, un parfum realizat 100% după stilul personal al actriței.

Povestea parfumului Moon are la bază patru elemente: luna de pe cer, însă în timpul zilei, deoarece Moon este un parfum proaspăt, de zi, vesel, dar în acelaști timp romantic, învăluirea, deoarece Moon este gândit pentru a îmbrăca cel mai bine persoanele care îl poartă și freziile, care sunt florile preferate ale Danei Rogoz și care alături de alte arome îndrăgite de actriță, precum cele de iasomie și lăcrămioară, măr, fructul Lychee, vanilie, mosc și patchouli sunt notele centrale ale parfumului.
Un alt element definitoriu pentru parfum este cutia care a fost gândită până în cel mai mic detaliu de către Dana și echipa sa, tot proiectul durând 1 an și jumătate.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod