AFI Palace Cotroceni și Pro FM dezgheață inimi

Un inel cu diamant în cea mai mare inimă de gheață din România.

Cotroceni și PRO FM vor desfășura în perioada 14 - 16 februarie 2014 o competiție în urma căreia vor oferi un premiu substanțial: un inel cu diamant.

Astfel, de Valentine’s Day, în AFI Palace Cotroceni va fi amplasată cea mai mare inimă de gheață din România, realizată cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație.
Mai mult, în ziua de 14 februarie, de ziua îndrăgostiților, Pro FM va emite live din AFI Palace Cotroceni.

De dimineață până seara, vedetele Pro FM, Greeg, Onuc, George Vintilă, Mădălina și Nono, vor încinge atmosfera în AFI Palace Cotroceni și vor invita ascultătorii să intre în marea competiție.



Pe perioada celor trei zile de concurs, cei care doresc să câștige marele premiu, sunt provocați să intre în direct la Pro FM și să ghicească în cât timp se va dezgheța inima de gheață amplasată în interiorul mall-ului, lângă patinoar. Marele câștigător va fi anunțat în ziua de 17 februarie 2014.

Târg tematic pentru îndrăgostiți și iubitorii de cadouri


Surprizele nu se opresc aici. Până în data de 9 martie, cei care doresc să cumpere cadouri tematice de ziua îndrăgostiților, Dragobete sau altă ocazie, pot vizita târgul tematic din AFI Palace Cotroceni.
 
Simbolurile dragostei, sub toate formele și pentru toate gusturile, vor putea fi gasite la zecile de expozanți, care promit să-și încânte vizitatorii cu oferte inedite.

Pentru mai multe informații, puteți accesa și pagina de webmail www.afipalacecotroceni.ro, sau pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

 

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.



Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod