AFI Palace Cotroceni, deschis pe întreaga perioadă de Paște

Ca în fiecare an, AFI Palace Cotroceni va avea porțile deschise în toate zilele dedicate sărbătorilor de Paște și își va așteapta vizitatorii cu promoții și oferte speciale. Astfel, AFI Palace Cotroceni va sta la dispoziția clienților săi pe durata sărbătorilor pascale, atât pentru ultimele cumpărături înainte de masa festivă, cât și pentru alte surprize speciale pentru cei dragi, de la cadouri, până la oferte promoționale.
Cele peste 350 de magazine au pregătit idei de cadouri și oferte speciale dedicate Paștelui, de la articole vestimentare și accesorii, până la decorațiuni pentru casă, delicii culinare și multe alte oferte.

Sâmbătă, 11 aprilie, centrul comercial va fi deschis între orele 10:00 – 20:00, iar, duminică, în prima zi de Paște, centrul comercial va fi deschis începând cu ora 14:00 până la 23:00. Restaurantele rămân deschise până la 00:30 pentru cei care vor să ia cina în oraş.

Luni, în a doua zi de Paște, programul va fi cel cu care vizitatorii AFI Palace Cotroceni s-au obişnuit deja, respectiv între 10:00 - 22:00 și până târziu în noapte pentru restaurante.

De asemenea, între 9 și 11 aprilie, atmosfera Paștelui se va simți în tot centrul comercial, AFI Palace Cotroceni întâmpinându-și vizitatorii cu cozonac cald și aromat tocmai scos din cuptor.

Mai mult, săptămâna aceasta, de luni până vineri, copiii sunt așteptați să ia parte la activitățile speciale, pregătite cu ocazia programului Săptămâna Altfel.
Atelierele dedicate învățării neconvenționale vor avea la bază discipline precum geografie, fizică aplicată, arte vizuale și sociologie, fiind personalizate pe categorii de vârstă.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod