Actelier, singurul workshop care foloseste tehnici de actorie pentru dezvoltarea profesionala

Pe 24 noiembrie incepe cea de-a doua editie ACTELIER, singurul workshop care preia tehnici din actorie pentru a fi aplicate in comunicarea din mediul de business. Timp de 12 saptamani, oamenii din mediul de business, fie ei antreprenori, angajati sau angajatori, isi dezvolta o serie de abilitati profesionale cu ajutorul actorilor profesionisti.
Obiectivul principal al workshopurilor consta in dezvoltarea si dezvaluirea unor calitati profesionale, care pot transforma o situatie obisnuita la locul de munca (intalniri de afaceri, prezentari sustinute in fata unui client, interviuri oferite presei sau discursuri) intr-o oportunitate in cariera sau in afacerea personala.

Printre beneficiile cursului se numara dobandirea sigurantei de sine raportate la interlocutori diferiti, folosirea corecta a mijloacelor non-verbale, accelerarea gandirii sub presiune si solutionarea situatiilor de criza, precum si perfectionarea abilitatilor de comunicare si de negociere.

De-a lungul celor 12 saptamani de desfasurare a workshop-ului, actorii Mihai Muntenita si Camelia Pintilie cu o vasta experienta in actorie si comunicare, ii vor ghida pe cursanti intr-un antrenament specific actorilor profesionisti, adaptat unor situatii pe care le intalnim cu totii in viata profesionala.
Pentru o performanta mai buna la locul de munca si afaceri mai inspirate.

Cursurile vor fi saptamanale si se vor intinde pe durata a 3 luni. Costul unui curs este de 300 de euro, achitabil in 3 rate, iar inscrierile sunt deschise pe site-ul www.actelier.eu pana la 20 noiembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod