Acorduri de muzica clasica si balet aerian cu Amadeus si The White Wings

Trupa Amadeus va avea sambata o colaborare inedita, in premiera pentru Romania. Cele patru talentate artiste, apreciate la nivel international, vor canta live pe aeroportul Baneasa ilustrand muzical un show de acrobatie cu planoare.
Va fi prima demonstratie de maiestrie ce are la baza colaborarea dintre trupa muzicala si The White Wings, formatia de acrobatie cu planoare a Aeroclubului Romaniei.

Amadeus a compus cu aceasta ocazie o piesa speciala destinata sa ilustreze muzical dansul pe cer al planoarelor.

Show-ul aviatic va avea loc sambata, 20 iunie, in cadrul Bucharest International Air Show (BIAS) 2015.

“White Wings”,  formatia de acrobatie cu planoare a Aeroclubului Romaniei, este formata din Octavian Stavila, instructor de zbor in cadrul Aeroclubului Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucuresti, Teodor Multeanu, instructor de zbor in cadrul Aeroclubului Teritorial "Gheorghe Banciulescu" Ploiesti si cei doi piloti remorcheri Robert Neagu si Bogdan Gae.

Amadeus, trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, a concertat in ultimii 13 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

 
Detalii pe www.amadeusmusic.ro, Facebook.com/thewhitewings si www.aeroclubulromaniei.ro.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod