Abel’s – un nou wine bar în Centrul Vechi al Bucureștiului

Iubitorii de vin se pot bucura de cel mai nou wine bar deschis recent în Centrul Vechi al Capitalei, care reunește o gamă variată de vinuri românești si nu numai, într-un decor de inspirație americană. Abel’s Wine Bar se află pe strada Nicolae Tonitza, la numărul 10 și este ușor accesibil atât dinspre Centrul Vechi, cât și din Splaiul Independenței.

Abel’s este o afacere pornită din pasiune și acest lucru se vede în toate detaliile care constituie decorul și întregul concept al wine bar-ului.

Meniul Abel’s este foarte variat, debutând cu peste 100 de etichete, numărul acestora fiind în permanentă creștere. Toate soiurile pot fi cumpărate atât la sticlă, cât și la pahar. Pe lângă vinuri, clienților le sunt recomandate și cocktail-uri pe bază de vin, toate băuturile putând fi savurate alături de platourile de brânzeturi și mezeluri, alese cu îndemânare de specialiștii Abel’s.

Vinurile sunt selectate atât din din Lumea Veche, Europa, preponderent din România, dar și din Lumea Nouă, Statele Unite, America de Sud (Chile, Uruguay, Argentina), Australia.

Spațiul restrâns al barului, care poate primi un număr de cel mult 30 de persoane, este potrivit atât întâlnirilor de afaceri sau petrecerilor de companii, cât și ieșirilor cu prietenii sau cu familia.

Abel’s Wine Bar este deschis de marți până duminică, în timpul săptămânii între orele 14.00-24.00, iar în week-end programul se prelungește în funcție de clienți.

Alături de cei doi co-fondatori ai Abel’s Wine Bar, Horia Crețu este preocupat în egală măsură și de cultivarea gustului consumatorului român pentru vinurile de calitate.
Una dintre prejudecățiile cele mai frecvente este aceea că un vin bun este și foarte scump. Prin intermediul degustărilor organizate periodic la Abel’s Wine Bar, fondatorii doresc să desființeze acest mit și să demonstreze că se poate menține un echilibru în relația calitate-preț.

Pe lângă implicarea în Abel’s Wine Bar, Horia Crețu este un antreprenor activ și în domeniul contrucțiilor, mai exact în cel al proiectării și expertizării, prin compania iBUILD Civil, pe care a fondat-o în urmă cu 10 ani.
Horia Crețu este inginer structurist de profesie. Printre lucrările cele mai reprezentative realizate de iBUILD Civil se numără proiectarea pentru consolidarea clădirii Guvernului, expertizarea pentru Muzeul Național de Artă al României sau proiectarea de structuri pentru noul sediu al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod