“A Noua Dimensiune” - Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, la a IV-a ediţie

În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi oameni au început să vadă beneficiile terapiilor complementare şi ale metodelor alternative de tratament. Mai mult, începem să conştientizăm că ignoranţa spirituală, în care am trăit de-a lungul anilor, îşi arată efectele în starea noastră psihică şi de sănătate. Tocmai de aceea sub marca Dalles Revolution organizăm o nouă ediţie a „Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”.

Evenimentul va avea loc în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie şi va fi găzduit de Unirea Shopping Center, în Aripa Călăraşi, etajul 2.

Aflat deja la a patra ediţie, festivalul “A Noua Dimensiune” vine ca o confirmare a faptului că producătorii care activează pe această piaţă sunt tot mai căutaţi de cei care doresc să găsească metode de prevenire a bolilor şi stresului cotidian şi să îşi îmbunătăţească calitatea vieţii.

Organizatorii vor pune la dispoziţia vizitatorilor standuri cu cărţi de dezvoltare personală şi spirituală, metode de terapii alternative şi complementare, cărţi de ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie.

Mai mult decât atât, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale din partea expozanţilor, care au pregătit produse cosmetice, ceaiuri, sucuri, tincturi, uleiuri bio, produse de apicultură – toate 100% naturale. De asemenea, veţi mai putea găsi  orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase.

Pe parcursul celor cinci zile de ale evenimentului, vor fi organizate conferinţe, seminarii şi workshop-uri susţinute de nume importante in domeniul terapiilor complementare, psihologiei, astrologiei sau dezvoltării personale şi spirituale.   
La această ediţie, vizitatorii vor avea ocazia să o cunoască personal pe scriitoarea Lise Bourbeau şi să afle răspunsul la întrebarea „Ce vreau să se transforme în viaţa mea?” în cadrul unei prezentări pline de esenţă sau pe Colin Andrews un binecunoscut cercetător în domeniile fenomenelor neobişnuite.


În paralel, va avea loc şi cea de-a XVIII-a ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Vă aşteptăm la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, într-o nouă locaţie – Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, etajul 2., între 29 oct. şi 02 nov, zilnic de la 10.00 la 22.00

Intrarea şi participarea la conferinţe este liberă!

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagini de Facebook a avenimentului:

https://www.facebook.com/aNouaDimensiune?ref=hl

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod