5 motive sa nu ratezi concertul Phoenix de vineri din Re:Public

Vineri, 13 iunie, Phoenix revine în București pentru un concert-eveniment în Centrul Vechi al Capitalei. O nouă formulă, invitați speciali, piese în primă audiție și cadouri sunt

Vineri, 13 iunie, Phoenix revine în București pentru un concert-eveniment în Centrul Vechi al Capitalei. O nouă formulă, invitați speciali, piese în primă audiție și cadouri sunt ingredientele cu care trupa ne așteaptă în Re:Public, cel mai nou loc de întâlnire al iubitorilor de muzică live. Iată cinci motive pentru care trebuie să fiți acolo!

phoenix

Piese în primă audiție și coveruri inedite:

Pentru a ne aminti că formația are școala muzicală a anilor '€˜60, '€˜70, și că înainte de a fi Phoenix, au fost "€œSfintii” influențați de Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Byrds, The Doors, Kinks, actuala componență va prezenta în cadrul evenimentului interpretări inedite, personalizate, din repertoriul celor care "ne-au dat nume” când eram "în umbră marelui URSS” în cadrul unui eveniment prezentat de Bestmusic Live Concerts și METALHEAD.

Alături de cântecele "oldies but goldies” prezentate de Nicu Covaci, momente neîntâlnite în concertele obișnuite Phoenix, se vor interpreta și compozițiile nelipsite din repertoriul formației precum și a€“ în prima audiție live a€“ noilor piese: "€œAsgard”, "€œNevermind” și "œVino, Țepeș!”.


Primul concert din București cu noul solist vocal - Costin Adam

La concertul din Re:Public, publicul din București va avea ocazia să îl asculte pentru prima dată pe Costin Adam, noul solist vocal Phoenix.

Componența actuală a formației Phoenix îi mai cuprinde pe Dan Albu (ghitară, backing vocals), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, backing vocals), Volker Vaessen (bass), Ionuț Micu (baterie), Sergiu Corbu Boldor (vioară, backing vocals), Nicu Covaci (chitară, voce).

Andrew Mihnea Cerbu (Românii au Talent) și Flavius Hosu (Next Star), pe scenă alături de Phoenix

Andrew Mihnea Cerbu, micuțul chitarist ajuns până în finala Românii au Talent, și Flavius Hosu, toboșarul finalist la Next Star, ce a cântat de curând pe aceeași scenă cu primul solist AC/DC, sunt invitați speciali la concert, evenimentul de vineri reprezentând debutul unei colaborări de durată, care demonstrează întinerirea proiectului Phoenix și constituie în același timp și o continuă rampă de lansare pentru tinerele talente.

Popa Sapka, show balkan rock în deschidere

Popa Sapka, trupă de rock balcanic din Timișoara care cântă în cinci limbi, activează pe scena muzicală underground de ani buni și se bucură de succes peste hotare, va susține un recital în deschiderea concertului Phoenix.

Formată din Dima (voce, acordeon); Sarmis (chitară, backing vocals); Mihai (bass, backing vocals); Sorin (clape, FX); Chester (tobe & percuție), trupa va interpreta live și cel mai nou single, "Perfect Man", lansat săptămâna trecută.

CD-ul Phoenix Internațional, cadou la fiecare bilet cumpărat

Fiecare bilet achiziționat pentru concertul Phoenix din Re:Public este însoțit de un CD Phoenix Internațional cadou, ce va fi înmânat în seara concertului, la intrare.

Biletele pentru concertul Phoenix se pot achiziționa după cum urmează:

- Online de pe www.iabilet.ro și www.metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice)
- În format fizic din rețeaua IaBilet: magazinele UMAN și SENIA din toată țara și de la agențiile Perfect Tour din toată țara (locațiile și adresele le găsiți online pe www.iabilet.ro/retea)

Prețul biletelor este de 50 lei (achiziționare online) și 60 de lei (achiziționare în Republic, în ziua concertului).

Clubul REPUBLIC se află în Centrul Vechi, str. Șelari, nr .14, vis-a-vis de Bordello's.

Rezervarea locurilor la masă se face în limita disponibilității acestora la 0748.881.086

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod