22 de ani ON AIR se pot sărbători doar într-un singur fel: ÎN AER!

22 spun cei care nu se tem! 22 se aruncă în tandem! 22 sar acum cu noi! PRO FM aniversează 22 de primăveri ON AIR în cel mai inedit mod cu putință: ÎN AER! Pe 15 aprilie, cei mai tari artiști ai momentului sărbătoresc alături de DJ-ii PRO FM într-un salt în tandem cu ascultătorii PRO FM!
Dorian Popa, Raluka, Lariss, Deepcentral, What’s UP și George & Alexander din trupa Maxim au răspuns invitației celei mai tari petreceri aniversare! Alături de ei, Cabral, Marius Onuc, Florin Goldic, Virgil Batista, Mihai Tudor și Adina Uhrec vor spune LA MULȚI ANI PRO FM! LIVE, din aer, deasupra României!

Dorian Popa, fost concurent al super-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a declarat: “De când am ajuns în junglă mi-am dorit să sar cu parașuta! Când am văzut că nu o să sar am fost foarte dezamăgit! Așa că, atunci când am primit invitația, am zis că mi-a trimis-o Dumnezeu acum, ca să completeze dezamăgirea de atunci”.

PRO FM și-a obișnuit ascultătorii cu cele mai tari concursuri și cele mai cool premii! Și de data aceasta, PRO FM și-a făcut fericiți ascultătorii: șapte norocoși vor avea parte de un cadou la înălțime.
Aceștia vor sări cu parașuta alături de artiștii și DJ-ii preferați la aerodromul Clinceni TNT Brothers!

PRO FM – Legalize joy!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod