Ea transformă orice femeie într-o divă sexy: Imaginile sunt uimitoare!

sexy
Femeile care intră în studioul lui Chrissie se metamorfozează în dive voluptoase


Studioul deține o garderobă impresionantă, cu piese de lenjerie, corsete, pălării, bentițe, rochii, ciorapi, pantofi, accesorii, bijuterii, costume și costume de baie, un "arsenal" care valorează 100.000 de lire sterline, scrie ziarul citat. După selectarea celor mai potrivite ținute, clientele intră la o sesiune intensivă de machiaj și coafat care durează cam două ore, iar stilista Zaneta Swiatlowska face primele minuni.

"Aproape toate femeile care vin la noi sunt nervoase la început, dar echipa mea și eforturile pe care le facem le dau încredere și atmosfera este prietenoasă pentru ele"
, a explicat Chrissy.

"Multe cliente vor un set de fotografii pentru ele. Unele fac pozele ca să le ofere partenerilor la o aniversare, înainte de nuntă, de Crăciun sau de ziua lor. Și multe dintre cliente vor un set de poze înainte să înceapă să se simtă bătrâne, dar să știți că cea mai în vârstă clientă a mea avea 72 de ani. Cred că niciodată nu ești prea în vârstă ca să te simți frumoasă", a adăugat fotografa.

Chrissy folosește o mulțime de elemente de recuzită în pictorialele ei, inclusiv o cască veche de astronaut NASA, un leagăn vintage decorat cu flori, suluri de paie și chitare electrice, scrie Daily Mail. "Au venit cliente și din Australia, avem cliente fidele și în Europa care zboară la Birmingham ca să pozeze. Uneori am și cliente care au dizabilități și vor să se vadă într-o altă lumină. Îmi place ceea ce fac și sunt pasionată, vreau să obțin mereu cele mai bune rezultate", a declarat Chrissy Sparks.

"Când le văd atât de fericite văzând rezultatul final, îmi dau seama că atâtea ore de muncă și investiția uriașă pe care am făcut-o în această afacere merită tot efortul", a adăugat ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod