Ea transformă orice femeie într-o divă sexy: Imaginile sunt uimitoare!

În trei ani, Chrissy Sparks a fotografiat 1.300 de femei obişnuite în ipostaze seducătoare. Transformările pe care le reuşeşte sunt incredibile.

Ceea ce face Chrissy se numeşte artă. Numai un talent extraordinar poate transforma nişte femei obişnuite, în multe cazuri cu vizibile probleme de ordin fizic, în dive cu glamour şi vino-ncoa'. Este ceea ce şi-ar dori să vadă partenerii lor (şi sigur nu numai ei) în fiecare zi, este ceea ce îşi doresc şi aceste femei care păreau să fi pierdut definitiv meciul cu propriul corp, cu propriile aspiraţii.

Chrissy le-a demonstrat lor şi tuturor celorlaţi că orice femeie este frumoasă dacă ajunge pe mâini pricepute. Cu un machiaj abundent, coafuri de vedete şi o recuzită diversificată, fotografa în vârstă de 33 de ani transformă o femeie simplă într-o viitoare Betty Grable sau Dita Von Teese. Ce-i drept, ea folosește și trucurile prelucrării digitale, dar dacă starurile apelează fără rușine la Photoshop, pentru o clientă obișnuită editarea foto e o necesitate.

Cu trei ani în urmă, ea și-a șansat mica sa afacere, intitulată sugestiv DollHouse Photography, și de atunci a pozat în studioul din Birmingham 1.300 de femei. Toate au abandonat aspectul lor obișnuit pentru un look în stil vintage și absolut toate arată fantastic după ce trec printr-un amplu proces de "restaurare". Rezultatele sunt absolut fabuloase: câteva dintre ele arată ca niște veritabile modele plus size!

"Ideea de a deschide studioul foto mi-a venit pentru că am vrut ca orice femeie să aibă acces la o experiență foto completă și la imagini realizate în stilul unei coperte de revistă. Eu cred că o lumină bine potrivită, cu stil și cu un machiaj profesional pot scoate tot ce este mai bun din frumusețea unei femei. După ședințele foto lucrez imaginile și în faza de post-producție. Le editez și scot celulita, cutele, pliurile, petele și gușa. Scot și ridurile, retușez silueta și adaug o notă de tonifiere"
, a dezvăluit Chrissy pentru Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod