Dragoste la stână: Ultima ciobăniță necăsătorită din Anglia și-a găsit alesul

Emma Gray (32 de ani) era ultima femeie cioban din Anglia necăsătorită. Ea s-a măritat cu un pompier și au făcut o ședință foto superbă.
După ce a scris o carte în care povestea cum este viața ei de ciobăniță singuratică, Emma Gray a devenit cunoscută în Aglia ca fiind ultima femeie necăsătorită care practica această îndeletnicire. Pe lângă povestea sa inedită, faptul că arăta bine a atras atenția presei și a publicului. Între timp, ea și-a găsit alesul: îl cheamă Ewan Irvine, are 40 de ani și este pompier.

Cei doi s-au căsătorit săptămâna trecută la un hotel, apoi au făcut o petrecere la ferma părinților ei, în Hawick in Roxburghshire, Scoția, unde s-au distrat în mijlocul rudelor, prietenilor și al oilor și câinilor.

Emma Gray și-a luat inima în dinți și s-a mutat singură la stâna de pe ferma de 60 de hectare din Fallowlees Farm in Northumberland, Scoția, după ce s-a despărțit de logodnicul ei, devenind astfel cea mai tânără ciobăniță britanică, scrie Daily Mail.
Apoi a devenit prima femeie care a câștigat prestigioasa competiție de oierit Northumberland Sheepdog Trials League în istoria de patru decenii a acestui eveniment.

Dar viața la țară nu-i deloc ușoară și, așa cum era de aștptat, a devenit și mai complicat să-și găsească un soț. În 2012, ea și-a descris viața de singuratică de la stână în volumul "One Girl and Her Dog/O fată și câinele ei". Cartea a atras atenția asupra sa, apoi l-a cunoscut pe Ewan Irvine. "Sunt foarte fericită.
Mă pregătisem să fiu singură toată viața"
, a mărturisit ea după nuntă.

Pasionată de creșterea oilor, Emma reprezintă a treia generație din familia sa care practică această îndeletnicire. La 13 ani, ea a început să lucreze cu câinii de stână, iar la 17 a simțit că aceasta este pasiunea ei, așa că a ales să studieze creșterea oilor la facultate.

Remarcabil este că ea continuă ciobănitul tradițional, locuind în stâna fără curent electric sau alimentare cu gaz.
Singura instalație modernă este boilerul pentru apă caldă alimentat de o moară de vânt. Chiar dacă condițiile în care trăiește și muncește sunt rudimentare, Emma e fericită și își dorește să crească oi toată viața. De altfel, ea va pleca în luna de miere la un concurs internațional de ciobănit.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod