Două pisici încearcă de ani de zile să intre într-un muzeu. Nu reușesc, dar nici nu se lasă - VIDEO

Acolo unde orice om s-ar da bătut, pisicile nici nu se gândesc să se lase înfrânte. Iar dacă ele vor să se strecoare într-un muzeu, e dreptul lor să încerce, orice ar fi!

Ce face un om când dă greș o dată, de zece ori, de o sută de ori? Puțini sunt cei care continuă, dar pentru niște pisici, renunțarea nu pare să fie o soluție de luat în seamă.

Două mâțe simpatice încearcă de ani de zile să se strecoare într-un muzeu din Japonia și de fiecare dată sunt refuzate, dar credeți că asta le face să accepte situația? Nicidecum! În fiecare zi, ele încearcă iar și iar, spre amuzamentul și uneori disperarea portarului de la muzeul de artă Hiroshima Onomichi City.

Pare-se că Ken Chan și Gosaku, două pisici tare simpatice, una neagră ca o panteră, cealaltă roșcată, sunt mari iubitoare de artă, dar mai degrabă curiozitatea naturală, curățenia și căldura din interior le impulsionează să-și încerce norocul și să se furișeze în muzeu.

Uneori izbutesc să treacă de ușă, dar succesul nu durează decât câteva secunde, până când sunt expediate din nou în stradă.

Totul a început în urmă cu câțiva ani, când la muzeu a debutat o expoziție intitulată "Cats — Mitsuaki Iwago Photography Exhibition". La doar câteva zile după deschidere a sosit un vizitator neașteptat, o pisică neagră, creând astfel cea mai bună promovare pentru eveniment, relatează Bored Panda. Paznicul, însă, i-a blocat accesul la intrare.


În martie, pisica neagră s-a întors, dar de data asta a adus cu ea și o prietenă roșcată. Din păcate, tot n-au fost acceptate înăuntru.

Cele două pisici trăiesc, probabil, undeva în apropiere, pentru că ele revin tot timpul. Angajații muzeului s-au obișnuit cu ele și le fotografiază, postând imaginile pe Twitter, iar povestea celor doi vizitatori cu blăniță a atras o mulțime de aprecieri, dar a făcut și o bună promovare instituției.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod