Dosar Eva. Cum să pierzi șansa unei cariere în modelling pentru o prostie de pe Facebook

Axelle Despiegelaere, tânăra recrutată de L'Oreal după ce imaginile sale din tribunele Cupei Mondiale la fotbal au devenit virale, trăiește drama vieții ei. O poză controversată i-a spulberat visul.

Câteva învățăminte sunt importante pentru femei acum, la sfârșit de Cupă Mondială. Unu: fotbalul e marea iubire a bărbaților, de care nu se vor dezice în veci. Doi: întotdeauna acest joc are ceva interesant și femeilor, dacă au suficientă răbdare.

200de mii de like-uri a primit pagina profesională de Facebook pe care tânăra a lansat-o
Doar Cupa Mondială oferă întregii lumi atâtea chipuri angelice, "pescuite" de camerele video. Odată la patru ani, asistăm nu doar la cele mai strașnice înfruntări de pe gazon, dar și la un concurs mondial de frumusețe.
Și, de multe ori, frumusețile din tribunele fotbalului întrec tot ce putem vedea pe catwalk. E un dar special, pe care ni-l oferă acest joc.

Axelle Despiegelaere, frumușica blondă care a fermecat milioane de suporteri la acest Campionat Mondial, a avut ocazia să simtă ce putere are fotbalul. La 17 ani, ea a ieșit brusc din anonimat pentru că a avut norocul să fie observată de regizorul transmisiei TV în tribună, la un meci al echipei țării sale, Belgia. Imaginea ei s-a răspândit rapid pe internet, devenind unul dintre cele mai răspândite "suveniruri virale" ale turneului final din Brazilia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod