Dosar Eva. Cum a ajuns fiica lui Saddam să creeze bijuterii de lux

Hussein Kamel al-Majid, soțul lui Raghad, a fost executat de tatăl ei, pentu trădare

 

Faptul că Raghad îi evocă pe ambii bărbaţi din viaţa sa nu este lipsit de semnificaţie. Saddam a promis că îşi va ierta ginerele după ce acesta a fugit în Iordania, în 1995, şi l-a convins să se întoarcă în Irak. Raghad divorţase de soţul ei, aşa că dictatorul irakian s-a descotorosit fără remuşcări de Kamel al-Majid. Acesta a fost executat în '96.

Raghad e cea mai mare dintre fiicele lui Saddam.

Când ea avea zece ani, tatăl său devenea preşedintele Irakului şi aşa avea să rămână până în 2003, când a fost înlăturat de la putere. Fiica dictatorului avea doar 16 ani când a născut primul ei copil, un băiat, Ali, şi s-a căsătorit în 1983 cu Hussein Kamel al-Majid, pe atunci şeful Gărzii Republicane a lui Saddam. Până la 24 de ani, ea a mai născut patru copii: doi băieţi, Saddam, desigur, şi Wahej, şi două fete, Haris şi Banan.

Surse citate de Daily Mail susţin că Raghad Hussein e o femeie obişnuită cu un trai pe picior mare.
Stilul ei de viaţă extravagant a făcut-o remarcată în Iordania. Are teancuri de dolari şi îşi cumpără genţi Gucci şi cele mai noi modele de încălţăminte Sergio Rossi. "Îşi ia pantofi cu nemiluita", a spus o femeie din anturajul ei pentru Daily Mail, în 2006.

Însă Raghad nu este o femeie inofensivă, o cumpărătoare avidă de haine, încălţăminte şi bijuterii; ea e renumită şi pentru operaţiile estetice foarte costisitoare, pe care i le-a făcut cel mai bun chirurg estetician din Iordania, scrie ziarul citat.

Fiica lui Saddam are şoferul său, iar acesta o duce de colo-colo, prin Amman, oriunde are treabă.
Programul ei zilnic include un drum la sala de gimnastică, unul la salonul de înfrumuseţare şi, desigur, cumpărături.

De unde are ea bani pentru aşa ceva? Nu se ştie exact. Unele surse din Iordania, unde ea locuieşte ca oaspete al familiei regale după ce a părăsit Irakul, cred că este susţinută financiar de gazdele sale. Alţii sunt convinși că ea toacă acum banii dosiţi de Saddam Hussein. E şi asta o formă de răzbunare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod