Doi în unu: Pantalonii scurți cu spate dublu, un nou trend bizar

Nu doar că sunt foarte ciudați, dar costă și foarte mult: pantalonii scurți din denim cu fund dublu sunt ultimul trend extrem al acestei veri.
Un brand de modă a creat panatalonii scurți cu spate dublu, iar prețul e la fel de neașteptat ca și produsul în sine: 565 de dolari! Noul model de pantaloni arată normal dacă sunt priviți din față, dar când cel sau cea care îi poartă se întoarce, se poate vedea spatele unei alte perechi, cusută chiar sub talie. Multe dintre modelele din această gamă au tăieturi sau marginile destrămate, relatează Daily Mail.

R13 este un brand de lux creat în 2009 de Chris Leba, care a lucrat pentru designerul Ralph Lauren înainte de a se decide să-și lanseze o colecție pe cont propriu.

Deși sunt unele dintre cele mai bizare piese ale acestui brand, pantalonii cu fund dublu se vând pe rupte, iar măsurile 24, 28 și 29 s-au epuizat.
 

R13 nu-i prima companie care lansează jeanși ciudați anu acesta, notează cotidianul britanic. Carmar Denim, o firmă din Los Angeles, a adus pe piață pantalonii Extreme Cut Out, la prețul de 168 de dolari, care sunt de fapt niște pantaloni decupați din care au rămas doar talia, buzunarele, marginile laterale și tivurile.

În luna mai, când au fost lansați, Extreme Cut Out Pants s-au vândut imediat, iar mulți clienți interesați și-au făcut rezervare pe o listă de așteptare pentru a intra în posesia acestui model neobișnuit.

"Pentru care îndrăznesc să provoace"
, este sloganul pe care compania l-a afișat lângă imaginea unui model care purta pantalonii.
După publicarea fotografiei, contul de Instagram al brandului a fost inundat de mesajele celor care criticau modelul și prețul lor mare. "Wow! De ce să mai porți pantaloni?", a întrebat cineva. "N-aș da niciodată banii pentru a purta blugi ca ăștia!", a scris o altă persoană.

"Măcar au buzunare!", a remarcat amuzat un utilizator al rețelei de socializare. "Controlul de securitate în aeroport va fi foarte ușor", a glumit altcineva.

"Serios, asta e cea mai mare prostie de care am auzit vreodată.
Dacă nu-i vreo făcătură și oamenii chiar cumpără aceste lucruri, ar trebui opriți să-și mai risipească banii pe o haine invizibile"
, a scris o femeie.

Tendința pantalonilor ciudați din denim este completată de modelul lansat de Fashion Nova, o pereche de jeanși făcută dintr-o bucată triunghiulară de denim și îmbinată cu șireturi albe încrucișate pe picioare, precum și de modelul lansat în aprilie de Pretty Little Thing - pantalonii din denim în stil bikini care lasă posteriorul expus aproape în întregime și care pot fi considerați mai degrabă o piesă de lenjerie.
14 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod