căţeluşi

Doi câini stau pe calea ferată şi vine trenul: Reacţia lor e incredibilă - VIDEO

Prietenia dintre doi câini este fabuloasă. O căţeluşă zace rănită pe calea ferată, dar tovarăşul său nu o abandonează nici când se apropie trenul.

Două zile au stat cei doi câini pe calea ferată, timp în care trenurile au trecut peste ei. Din fericire, fără să-i rănească, întrucât patrupedele inteligente au stat culcate la pământ de fiecare dată.

Animalele au fost descoperite după ce o echipă de intervenţie din oraşul ucrainean Ujhorod a primit un apel telefonic prin care era anunţată că doi câini stau pe calea ferată, în frig.

Denis Malafeiev, unul dintre cei care au sosit la faţa locului, a povestit pe Facebook: "Când am ajuns, unul dintre câini, femela, era rănit şi nu putea să se mişte."
În tot acest timp, câinele care nu avea probleme a stat cu ea şi a protejat-o.

"Masculul a auzit că trenul se apropia, a venit mai aproape de femelă şi s-a întins lângă ea. Amândoi au lăsat capetele jos, pe pământ, iar trenul a trecut pe deasupra lor", a scris salvatorul.

Denis Malafeiev a mărturisit că această întâmplare l-a emoţionat: "Masculul a făcut asta timp de două zile, de fiecare dată. Gândiţi-vă, a stat lângă ea, a apărat-o şi a încălzit-o."

c�ini

Oamenii au luat câinii şi i-au dus într-un adăpost, unde le-au acordat imediat îngrijiri. Malafaiev a povestit că pe mascul îl cheamă Panda, iar numele prietenei lui este Lucy.

După ce şi-au revenit, cei doi tovarăşi canini au ajuns din nou la stăpânii lor, care îi pierduseră, şi acum se simt foarte bine.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod