Woody Harrelson a atacat un paparazzo

Actorul Woody Harrelson, in varsta de 47 de ani, se afla in mijlocul unei investigatii efectuata de politia din New York, dupa ce a fost surprins de camerele de luat vederi atacand un paparazzo si distrugandu-i echipamentul
Actorul Woody Harrelson, in varsta de 47 de ani, se afla in mijlocul unei investigatii efectuata de politia din New York, dupa ce a fost surprins de camerele de luat vederi atacand un paparazzo si distrugandu-i echipamentul, noteaza site-ul FemaleFirst.

Marti noapte, 8 aprilie, abia ajuns pe aeroportul newyorkez La Guardia, starul de film a fost luat la intrebari de un paparazzo, despre calatoria facuta. Intrebarile acestuia l-au deranjat pe Harrelson, care a ripostat.

In imaginile filmate si postate pe Tmz.com, actorul este vazut apropiindu-se de cameraman in afara aeroportului si tipand la el, dupa care imaginea dispare si se aude doar vocea cameramanului, care repeta: "Asta este agresiune, Woody!".

Harrelson este acuzat ca ar fi ridicat camera de luat vederi distrusa si ar fi plecat cu ea, in incercarea de a distruge si caseta.


In momentul in care operatorul a obiectat, referitor la intentia starului, Harrelson poate fi auzit intrebandu-l: "Ce ai de gand sa faci in legatura cu asta?".

In imaginile difuzate pe Tmz.com, actorul pare ca l-ar fi prins pe paparazzo de ceafa, lovindu-l in mod repetat.

Incidentul a fost raportat politiei, iar autoritatile au demarat deja investigatia cu privire la cele petrecute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod