Ursul care a ajuns vedetă în Rusia: Acum e fotomodel

Un urs brun care a fost abandonat când era pui a fost crescut de oameni și acum face senzație în Rusia. Recent, el și-a început cariera de model și uimește pe toată lumea cu aparițiile sale foto.
Stepan are 28 de ani și blând ca un pisoi, deși e ditamai ursul. Abandonat de mama lui când era pui, a fost găsit în pădure de niște vânători. Era slăbit, dar a avut noroc - a fost adoptat de un cuplu și crescut cu blândețe. Svetlana și Iuri Panteleenko au avut grijă de el ca de un copil. Copilul lor.

Crescând de la trei ani în preajma oamenilor, ursul s-a domesticit aproape complet. Stepan s-a integrat foarte bine în mijlocul oamenilor și apare deseori în presă și la televiziune.
Mai nou, el a devenit fotomodel - aflându-i povestea, fotografa Mila Jdanova a venit să-l cunoască. Au urmat mai multe ședințe foto incredibile, prezentate pe site-ul lui Stepan, în care ursul a pozat în ipostaze ce par rupte din basme.

Scenele preferate ale fotografei sunt cele inspirate din filmele Disney. Multe dintre modelele care au pozat cu Stepan au venit din toată lumea, iar uneori au așteptat chiar și cinci ani pentru a avea șansa de a lucra cu acest urs.

Bored Panda a publicat câteva dintre cele mai recente imagini cu ursul fotomodel.
Stepan reușește să le ecpliseze pe frumoasele modele care apar lângă el!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod