Staruri si intamplari amuzante...

Ti-am povestit deja unele dintre cele mai trasnite patanii prin care au trecut cateva staruri de la Holyywood. Astazi este randul lui Johnny Depp, Matt Damon si Colin Farrell sa intre "in colimator"... Cunoscuti pentru nonconformismul lor, acesti actori au fost protagonistii unor intamplari pe cat de haioase, pe atat de interesant de povestit. Nu de putine ori au avut de infruntat unele dintre cele mai stanjenitoare situatii, dar poate ca si acesta este unul dintre elementele care ii face sa fie atat de mult titrati...

Johnny Depp, un suflet rebel...

In timpul unei calatorii cu avionul, Johnny Depp s-a crizat brusc si a tipat: "Fac dragoste cu animale!". Un martor la aceasta declaratie inedita de dragoste, s-a aplecat peste scaunul sau si l-a intrebat: "Ce fel de animale?"...

Depp a fost adesea urmarit de personaje dubioase, printre care se numara si un barbat care pretinde ca este Edward, Omul-Foarfece (un celebru rol jucat de actor), precum si un travestit care afirma ca este sotia sa... Starul a declarat in legatura cu acest lucru: "Pur si simplu, atrag o sumedenie de ciudatenii." Nu zau...

In legatura cu situatii de acest gen, comediantul Tommy Cooper a remarcat candva: "Stai in mijlocul unei librarii si incepi sa faci: 'Aaah!' si, brusc, toata lumea se uita cu ochii holbati la tine. Dar, daca faci acelasi lucru intr-un avion, toata lumea ti se alatura!"

Johnny Depp este faimos pentru gesturile sale excentrice. La fel s-a intamplat si in cazul relatiei sale cu actrita Winona Ryder. Dupa ce au jucat impreuna in filmul "Edward, Omul-Foarfece", cei doi s-au logodit, urmand sa se casatoreasca in curand. Intotdeauna romantic, starul si-a tatuat pe mana "Winona Forever" ("Winona pentru totdeauna"), ca semn al dragostei sale nepieritoare. In momentul in care cuplul s-a despartit, Depp si-a modificat chirurgical tatuajul, noua versiune fiind: "Wino Forever" ("Vinul pentru totdeauna")...

Pentru a marca evenimentele importante din viata sa, Depp a apelat adesea la "auto-mutilarea" de acest fel. "Intr-un anumit mod", a explicat actorul, "corpul tau este un jurnal, iar cicatricele reprezinta un fel de porti de intrare in el." Printre celelalte tatuaje ale sale se numara un sef de trib indian Cherokee, pe mana dreapta, si numele mamei sale ("Betty Sue"), pe mana stanga, deasupra bicepsului.

Tot in timpul relatiei sale cu Winona Ryder, cei doi si-au facut o serie de fotografii "explicite" si au dus filmul la developat la un centru care iti inapoiaza pozele intr-o ora. Avand in vedere ca masinile sunt cele care proceseaza pozele, cei doi nu s-au gandit ca cineva se va uita la ele si ii va vedea in posturi nu tocmai ortodoxe... S-au intors curand la centrul respectiv, pentru a-si ridica pozele. In timp ce se apropiau, cele doua staruri au fost intampinate de un adolescent radiind de bucurie si incantare: "Mi-au placut la nebunie pozele voastre!"

In septembrie 1994, Johnny Depp a devastat apartamentul sau prezidential de la exclusivistul hotel newyorkez Mark, unde camera costa 2.200 $ pe noapte. Desi s-a oferit sa plateasca pentru pagubele provocate, a refuzat sa plece si a fost dat afara din camera cu forta. Cazarea sa din acea noapte a fost asigurata cu generozitate de catre Departamentul de Politie din New York: Depp a fost transportat in trei celule diferite (si a fost perchezitionat de catre politiste la fiecare locatie...).

In mod ironic, cel care s-a plans primul in legatura cu comportamentul lui Depp a fost nimeni altul decat Roger Daltrey de la The Who, care impreuna cu Keith Moon si ceilalti membri ai trupei au dus pe noi culmi arta vandalismului in hoteluri...

Depp a atribuit mai tarziu pagubele provocate in camera mai multor animale care alergau "dezlantuite" in apartamentul sau, printre altele, un caine, un sobolan, un armadillo si un gandac de dimensiunea unei mingi de baseball...

Si, pentru ca tot vorbim despre dimensiuni, se pare ca vandalizarea camerei a fost cauzata de catre Kate Moss, care i-a spus lui Depp: "Stii care este problema ta?", referindu-se apoi la dimensiunile destul de reduse ale... barbatiei sale. Ani mai tarziu, actorul a fost intrebat despre "faimosul incident de la hotel". La care el a replicat: "Care dintre ele?"

In mod ironic, reprezentantii Hotelului Mark nu au avut nici o problema cu situatia creata. Actorul isi aminteste: "Proprietarul mi-a sunat publicista la doi ani dupa acest incident si i-a multumit. I-a spus: 'A fost atat de minunat pentru noi faptul ca Johnny a fost arestat in hotelul nostru si trimis la inchisoare. Nu iti poti imagina cat de bine au mers afacerile dupa aceea!'"

Starul a fost arestat in Vancouver in 1989, pentru ca s-a batut cu un agent de securitate al unui hotel si, de asemenea, in 1999, pentru o bataie cu fotografii de scandal.

Johnny Depp a cumparat odata o reproducere uriasa a unui cocos, pe care a "depozitat-o" in livingul sau. Actorului ii placea la nebunie sa isi introduca in casa invitatii cu replica: "Uitati-va la 'cocosul' meu de doi metri!"

Convins ca exista fenomene paranormale, Depp si-a petrecut candva noaptea in aceeasi camera in care faimosul si homosexualul Oscar Wilde a murit. Noaptea a trecut fara nici un fel de evenimente notabile, dar Depp si-a amintit mai tarziu: "Am devenit putin paranoic la gandul ca fantoma lui ar putea sa se dea la mine la 4 dimineata..."

Intrebat candva in cine ar prefera sa se reincarneze, daca acest lucru s-ar putea, Iggy Pop a raspuns: "In Johnny Depp".

Despre prima sa slujba, Depp povesteste: "Vindeam pixuri. Suni oameni care nu vor sa fie sunati. Iti falsifici vocea si incerci sa le vinzi cat mai multe pixuri cu numele lor inscriptionat pe ele. La inceput spui: 'Felicitari. Tocmai ati devenit posibilul castigator al unui ceas' - sau al unei excursii in Grecia, sau un jacuzzi, sau orice altceva.

Am avut succes o singura data. Numele pe care l-am folosit a fost Edward Quartermaine, tipul din 'General Hospital'. Am spus: 'Edward Quartermaine la telefon. Ce mai faceti azi?' Era un scenariu intreg. El era din Sud, asa ca am inceput sa vorbesc despre carnea de porc si tot felul de chestii de genul asta. L-am 'agatat' pe tip. El a zis: 'Ok, conteaza pe mine! Si cu ceasul cum ramane?' I-am spus: 'Da, da, da.' 'Vacanta in Grecia?' Am zis, la fel: 'Da, da, da.' Si apoi am renuntat. I-am spus: 'Asculta, ceasul e o mare tampenie, iar excursia din Grecia nu o s-o castigi niciodata - nu se va intampla. Asa ca, la naiba, mi-a facut placere sa stau de vorba cu tine.' Iar el a raspuns: 'Ok!'"

Depp vindea pixuri in continuare cand Nicolas Cage i-a sugerat ca ar trebui sa incerce actoria. S-a intalnit cu un agent si, la prima sa auditie, a obtinut un rol in "Cosmar pe Strada Elm". A plecat din trupa sa, Rock City Angels, si curand a aflat ca membrii acesteia au semnat un contract de inregistrari in valoare de 6.2 milioane $ cu Geffen, pentru sapte albume - "cel mai tare contract din oras, de la Madonna". Din fericire pentru Depp, cariera sa a pornit si ea cu dreptul...

Inca din copilarie, starul era o adevarata bataie de cap. La varsta de 13 ani si-a pierdut virginitatea si a inceput sa se implice in mici furturi si alte acte de vandalism. La varsta de 12 ani incepuse deja sa fumeze, sa bea si consumase droguri. Iar la varsta de 8 ani il idolatriza pe temerarul Evel Knievel si fusese suspendat de la scoala, pentru ca ii aratase fundul profesorului de sport!

Povestile de la filmari sunt si ele suculente. Pe platoul de filmare de la "Finding Neverland", Depp a fost de-a dreptul amuzant. Kate Winslet, partenera sa din aceasta pelicula, a declarat: "Exista o scena in care familia mea este invitata la el acasa, la cina, iar scena era teribil de tensionata, din cauza copiilor... care susoteau cat de inconfortabila este aceasta situatie. Cum faci un copil sa rada in fata camerei de luat vederi?". Bineinteles, Depp a gasit solutia: "Johnny a venit la serviciu cu o masina care face vanturi, pe care a amplasat-o pe scaunul pe care ar fi trebuit sa stea Julie Christie la masa!

Depp era cel care controla masinaria, astfel incat, pe toata durata scenei, cel putin din punctul de vedere al baietilor, Julie Christie tragea vanturi in mod spontan! Am crezut ca cel mai mic dintre ei o sa cada de pe scaun. Radea incontrolabil... Acesta este, de fapt, Johnny Depp, doamnelor si domnilor, un adevarat nebun..."

Actorul a remarcat candva ca "Chocolat" este primul film in care a jucat si pe care a reusit vreodata sa il vada pana la sfarsit. Regizorul Lasse Hallstrom l-a numit primul film al sau la care starul a reusit sa stea pana la final fara sa se foiasca... Printre alte fobii ale actorului se numara si teama de clovni...

In timpul realizarii filmului "Blow", Johnny Depp trebuia sa prizeze cantitati impresionante de cocaina falsa, ceea ce a facut ca nasul sau sa curga in permanenta si chiar sa ii afecteze in mod dezastruos sistemul digestiv. Care a fost insa problema? Regizorul Ted Demme a recunoscut mai tarziu ca substanta respectiva era, de fapt, un laxativ pudra pentru bebelusi!...

Demme isi aminteste: "Filmam una sau doua scene si apoi ii dadeam lui Johnny cantitati uriase de servetele si prosoape, ca sa isi stearga fruntea. Din fericire, nu a trebuit sa facem decat vreo patru duble cu scena in care el trebuia sa prizeze cocaina."

Desi rolul sau din filmul "21 Jump Street" l-a facut celebru, Depp a ajuns sa urasca sa joace in serialele pentru adolescenti. Si-a exprimat nemultumirea si pentru ca este nevoit sa dea interviuri unor reviste de genul: "Sixteen! Teen Beat! Teen Dream! Teen Poop! Teen Piss! Teen S---!". Pana la urma, a inceput sa se poarte ca un nesimtit, in speranta ca va fi dat afara din serial. Intr-o zi, spre exemplu, s-a certat cu producatorii, spunandu-le acestora ca personajul pe care il interpreteaza ar trebui sa isi dezvolte o fixatie pentru untul de arahide.

Insa faza cea mai tare a venit ceva mai tarziu, cand actorul a descoperit ca nu i s-a facut curat in rulota. Raspunsul sau? A dezlantuit iadul in timpul filmarilor si si-a dat foc la indispensabili!

In timp ce se afla intr-un club sic din Londra, Johnny Depp a ramas socat sa descopere ca paharul cu bautura ii disparuse din fata. Fotograful care il luase, din greseala, s-a trezit brusc cu urechile in mainile lui Depp, care ii forta capul spre podea. Raspunsul fotografului? L-a informat sec faptul ca "acesta nu este modul obisnuit de a intampina oamenii in Anglia."

Pentru interpretarea rolului Jack Sparrow din "Piratii din Caraibe", starul, dorind sa intruchipeze cat mai bine posibil personajul respectiv, si-a placat o parte din dantura cu aur. Dupa ce si-a facut prima oara aceasta interventie, Depp a revenit la dentist si a cerut sa i se imbrace mai multi dinti. De ce? Nu stia sigur cum vor reactiona producatorii si vroia sa mai aiba unii de rezerva, "cu care sa negocieze".

La cateva luni dupa ce filmarile s-au incheiat, Depp era intrebat de ce are in continuare dantura placata cu aur. Acesta a explicat: "Eram intr-un avion si ma intorceam in Franta, cand mi-am dat seama brusc ca ma aflu la o distanta uriasa de singurul tip care ar fi putut sa faca operatiunea inversa si sa imi 'dea' dintii inapoi."

In 2001, Johnny Depp a fost distribuit in rolul George Jung - cel care l-a ajutat pe columbianul Pablo Escobar sa patrunda pe piata americana de cocaina - in filmul lui Ted Demme, "Blow". Desi Depp s-a integrat cat mai bine in rol (chiar l-a vizitat pe Jung in inchisoare), nu era la fel de serios si in clipa in care camera se oprea din filmat. Depp obisnuia sa se joace impreuna cu colega sa, Penelope Cruz, si sa traga vanturi "false"...

Cand s-a prezentat impreuna cu Kate Moss la premiera unui film, Johnny Depp a fost intrebat de catre un reporter daca are de gand sa se insoare in curand. Actorul i-a aruncat jurnalistului o privire naiva inainte de a-i raspunde, la randul sau, cu o intrebare: "Ai de gand sa iti schimbi lenjeria maine?"

Dupa ce a filmat o scena din "Sleepy Hallow" (1999), starul a fost intrebat cum i s-a parut sa se lase tarat prin padure, in spatele unei trasuri in goana. Acesta a replicat: "Nu mi-a fost frica de faptul ca ma pot rani. Mi-a fost doar teama ca respectivii cai sa nu faca pe ei in timpul calatoriei noastre..."

Familist convins, Depp a declarat candva: "Daca cineva va face vreodata un rau familiei mele, unui prieten sau cuiva la care tin, il mananc. Poate ca o sa stau 500 de ani in inchisoare, dar il mananc."

In 2002, Johnny Depp si Vanessa Paradis au intampinat sosirea pe lume a celui de-al doilea lor copil. "E o adevarata nebunie, omule, e ceva extraordinar", a remarcat Depp. "Cel mai bun antrenament pe care il poti avea in ceea ce priveste supravegherea bebelusilor este sa petreci mai multi ani cu betivi notorii. Ii ajuti sa mearga, faci curat dupa ce vomita, le pui gheata pe frunte, atunci cand se lovesc, si ii tii legati de masa, cand e ora de mancare. Incontrolabila furie, lacrimile si bucuria, toate izbucnesc in acelasi timp, in zece secunde. Este un betiv mic si simpatic."

Matt Damon, baiatul finut de la Hollywood...

Primele zile petrecute de Matt Damon la Hollywood au fost departe de a fi idilice... Mai mult timp, Damon a dormit intr-un apartament cu un singur dormitor, impreuna cu doi prieteni, intr-o parte destul de rau famata a orasului. "Exista un magazin pe colt", si-a amintit Damon mai tarziu, "si am facut un pariu: cine poate ajunge pana acolo fara sa i se propuna o doza de heroina. Am castigat eu - pentru ca o data am ajuns pana la magazin si pana la jumatatea drumului inapoi, distanta cea mai mare pe care a parcurs-o oricare dintre noi fara sa fie abordat de vreun dealer..."

Dupa ce a fumat timp de 16 ani, actorul a gasit modalitatea perfecta de a renunta la acest viciu. "Am facut sedinte de hipnoza aici, in Los Angeles, la un tip incredibil", povesteste starul. "Am mers de trei ori la el. Vorbea cumva cu mine... Nu am mai fumat de atunci." Singura problema este ca, "Daca spui cuvintele 'femeie de serviciu', s-ar putea sa ma dezbrac si sa incep sa dansez!"

In timpul filmarilor de la "Ocean's Eleven", Matt Damon l-a invitat pe Steven Soderbergh, regizorul peliculei, sa il insoteasca intr-o calatorie la un cazino, sa joace Blackjack. Soderbergh a refuzat. "Care este problema?", a intrebat Damon. "Nu joci?". "Bineinteles ca joc", a replicat regizorul: "Acum jonglez cu banii de la Warner Brother's!"

La scurt timp dupa alegerea presedintelui american George W. Bush, in anul 2001, Matt Damon i-a urat toate cele bune Laurei Bush. "Mult noroc", i-a urat acesta. "Tarii", a adaugat el peste un minut, "i-ar fi mult mai bine daca tu ai fi presedinte."

Potrivit revistei "Cryogenics", in 2002, Damon era alegerea femeilor britanice care se aflau in cautarea unui donator de sperma. Pentru ca Damon nu a facut nici un fel de donatie in acest sens, compania a oferit donatori "sosii", pentru a satisface cerinta clientelor lor.

Ben Affleck si Matt Damon s-au intalnit la gradinita si au ramas prieteni foarte buni de atunci. "Avem radacini comune si cred ca asta este elementul-cheie pentru o prietenie de durata si de succes.", a declarat la un moment dat Affleck. "Nu poti fi prea competitiv. Daca exista pe undeva un rol pentru mine si nu il primesc, prefer sa il obtina Matt, mai mult decat oricine altcineva."

Cand au scris scenariul pentru "Good Will Hunting", Damon si Affleck traiau cu un buget limitat. Chiar si asa, cand producatorii de la Castle Rock - dupa ce au cumparat scenariul cu 600.000 $ - au vrut sa realizeze filmul in Canada, pentru a reduce costurile productiei, cei doi au refuzat. Au dus apoi proiectul la Miramax, care a acceptat sa filmeze marea majoritate a scenelor in Boston (orasul lor natal si mult iubit).

In legatura cu filmul care le-a asigurat succesul, "Good Will Hunting" (1997), Matt Damon si Ben Affleck au vandut scenariul companiei Castle Rock, care si-a pierdut rapid interesul in realizarea filmului. Suspectand faptul ca executivii companiei nici macar nu au citit scenariul modificat, cei doi au adaugat o scena "ciudata", in care psihiatrul (jucat de Robin Williams) ii face o felatie lui Will Hunting (Matt Damon), chiar in biroul sau. "Nimeni de la Castle Rock nu ne-a zis ceva despre asta", si-a amintit Affleck mai tarziu. "Iar noi eram ceva de genul: 'Ok, cred ca scena cu felatia e buna...'. A fost de-a dreptul dezamagitor."

Pana la urma, scenariul a fost trimis la presedintele companiei Miramax, Harvey Weinstein, care i-a chemat pe cei doi tineri scenaristi. "'Nu stiu cine naiba sunteti voi'", a povestit Affleck discutia cu Weinstein, "dar imi place la nebunie scenariul asta, lui Kevin Smith ii place, este cu adevarat al naibii de bun, dar astia de la Castle Rock imi cer al naibii de multi bani ca sa il facem. Si mai e o chestie. Nu ii poti face o felatie la el in birou, la naiba! Ok? Credeti ca sunteti amuzanti. Nu sunteti atat de al naibii de amuzanti.' L-am iubit din prima clipa...", a adaugat Affleck.

Inainte de a vinde scenariul celor de la Castle Rock in noiembrie 1994, pentru 600.000 $, Damon si Affleck erau faliti. Affleck dormea pe o canapea in micutul apartament al lui Damon, din West Hollywood. Desi si-au gasit curand un loc mai spatios in apropiere de Hollywood Bowl, aveau in continuare o problema. "Nu aveam nici un fel de credit in fata nimanui", isi aminteste Affleck. Solutia baietilor? "In loc de credit, am luat un exemplar al revistei 'Variety', care anunta pe prima pagina vinderea scenariului nostru. I-am aratat revista proprietarului, i-am aratat si fotografiile noastre si i-am spus: 'Vezi, suntem solvabili - cecurile astea o sa vina in curand!'"

In timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar din 1998, Robin Williams a castigat Oscarul pentru Cel mai bun actor in rol secundar (pentru rolul psihiatrului Matt Damon din filmul lui Gus Van Sant, "Good Will Hunting", pe scenariul celor doi buni prieteni, Affleck si Damon). Williams a acceptat aceasta distinctie in modul sau tipic si glumet. "Este placut sa ai aceasta statueta", a declarat actorul, mangaind Oscarul. "Este cea din urma distinctie pe care o poti primi!"

"Cel mai mult as vrea sa ii multumesc tatalui meu, acolo, sus", a declarat Williams, "barbatul care, in clipa in care i-am spus ca vreau sa devin actor, mi-a zis: 'Dar ia-ti si o meserie de rezerva - cum ar fi sa te faci sudor.'" Williams i-a trimis apoi lui Peer Augustinski (cel care i-a dublat vocea in limba germana) o replica a statuetei, cu un mesaj: "Multumesc ca m-ai facut celebru in Germania."

In dimineata unei Zile a Recunostintei, Matt Damon a fost luat pe sus din pat de catre fratele sau, atlet, la ora 5.30, pentru o "mica" alergare de 5 kilometri, la un maraton organizat... "A fost ca o revelatie", isi aminteste actorul. "Am inceput sa ma simt batran cand eram cam la doua treimi din distanta si incepusem sa imi spun: 'Ma descurc. Sunt ok.' Cand m-am uitat, pe langa mine alergau doi copii de 8 ani, care m-au intrecut. Alergau si pur si simplu stateau de vorba, nici macar nu depuneau vreun efort..."

"Cel mai rau lucru a fost ca, la finalul cursei, cateva echipe de filmare aparusera pe langa mine si eu am trecut in goana linia de sosire, pentru ca incercam sa ajung din urma copilasii astia doi. Iar reporterii ma intrebau: 'Hei, ai terminat o cursa de 5 km. Cum te simti?' Iar eu trebuia sa fiu intocmai ca personajul meu, James Bourne, si sa nu plang, desi era singurul lucru pe care mi-l doream sa il fac.", a adaugat Damon.

Matt are intamplari amuzante si in legatura cu familia sa. Aniversarea de 25 de ani de casnicie a parintilor sai a fost o sursa de noi glume. Starul povesteste: "Am mers la un restaurant, iar tata a comandat sampanie. Chelnerul a venit si a spus: 'Este o ocazie speciala?'. 'Ei bine, da, aniversam 25 de ani de casnicie.' Iar chelnerul a facut un mare anunt: 'Doamnelor si domnilor...'. Toata lumea a inceput sa aplaude si sa ovationeze, iar tata s-a ridicat pe un scaun si a spus: 'Nu, nu, am fost divortati timp de 19 ani!'".

In timpul filmarilor de la "Ocean's Eleven", in Las Vegas, faimosul farsor George Clooney i-a "angajat" pe Matt Damon si Julia Roberts sa il ajute cu o gluma. Cei trei, care erau cazati impreuna cu restul echipei la Hotelul Bellagio, au carat statuile uriase ale hotelului si ghiveciurile cu plante, pe care le-au depozitat, in toiul noptii, in fata usii camerei in care statea producatorul Jerry Weintraub.

"In fiecare zi ii 'plantam' altceva in fata usii, ca sa nu poata iesi", a povestit Clooney. "La un moment dat, a aparut in pragul usii imbracat cu niste pantaloni de biciclist, foarte stransi pe picior si din material elastic. Iar eu i-am spus lui Matt: 'Hei, aminteste-mi sa nu imbatranesc niciodata', iar Weintraub mi-a urlat: 'Hei, du-te naibii!'. Asa ca, in noaptea urmatoare am carat statuia, iar Julia, Matt si eu i-am confectionat acesteia pantaloni de biciclist, asemanatori cu cei pe care ii purta Jerry, din saci pentru gunoi, de culoare neagra..."

Damon isi aminteste ca prima oara cand a fumat marijuana avea 16 ani, iar experienta s-a petrecut in prezenta si impreuna cu mama sa si cu tatal sau vitreg...

Dupa ce a slabit in jur de 20 de kilograme (fara ajutorul unui nutritionist) pentru rolul sau din "Courage Under Fire" (in care a interpretat un veteran al Razboiului din Golf, dependent de droguri), Matt Damon s-a dus, in sfarsit, sa consulte un doctor. Doctorul i-a spus ca are sa ii dea atat vesti bune, cat si vesti rele. Vestea rea consta in faptul ca, din cauza slabitului nesupravegheat, organele sale se micsorasera si ca urma sa dureze ani buni pana cand metabolismul sau avea sa revina la normal. "Vestea buna", i-a explicat doctorul, "este ca inima ta 'nu a intrat la apa'."

Pentru a-si perfectiona accentul sudist pentru rolul Ruddy Baylor din filmul "The Rainmaker", Damon a devenit barman, pe gratis, intr-un club din Tennessee. Mai tarziu, a angajat unul dintre barmanii alaturi de care a lucrat, drept profesorul sau de dialecte.

In timp ce lucra ca figurant pentru pelicula "Field Of Dreams", Damon a vizitat Parcul Fenway din Boston, de unde a adunat cateva fire de iarba, ca amintire pentru tatal sau.

In "Good Will Hunting", Skylar, interpretata de Minnie Driver, este parasita in mod brutal de catre Will Hunting (Matt Damon). La scurt timp dupa lansarea filmului, actorul a parasit-o pe actrita, iubita sa de la acea vreme, in timpul talk show-ului lui Oprah Winfrey. Acesta a fost un gest pe cat de surprinzator, pe atat de necaracteristic lui Damon, ceea ce i-a determinat pe toti sa creada ca au existat si alte motive pentru care a facut acest gest atat de lipsit de politete. Nu se stie insa care au fost acestea...

Colin Farrell, "gura spurcata" de la Hollywood...

Colin Farrell, recunoscut pentru limbajul vulgar pe care il foloseste, a fost candva numit de catre o revista cea mai vulgara celebritate. Legenda fotografiei publicate in dreptul sau arata: "La naiba! Am castigat un premiu al naibii!"

Despre o conferinta de presa la care a participat in Toronto, actorul isi aminteste: "Primele cuvinte pe care le-am spus au fost 'La naiba!'."

In adolescenta, Farrell s-a alaturat unei trupe de dans care calatorea prin toata Irlanda intr-o dubita, prezentandu-le locuitorilor din diferite orase "tainele" dansului... texan. In clipa in care s-a uitat in oglinda intr-o zi si a realizat ca poarta cizme de cowboy si alte accesorii specifice, a renuntat la trupa. Actorul a declarat ca arata "ca versiunea Village People a unui cowboy."

Regizorul Joel Schumacher isi aminteste despre o petrecere la care a participat alaturi de Farrell. "La o petrecere, l-am auzit pe Colin stand de vorba cu asistenta agentului sau. Era o femeie extrem de atragatoare. Tot ceea ce l-am auzit spunand a fost: 'Nu ai vazut niciodata cum arata un penis circumcis?' Si cred ca stiti cum s-a terminat povestea..."

In timpul filmarilor peliculei lui Oliver Stone, "Alexander" (2004), Farrell s-a imbatat aproape in fiecare zi si si-a dat jos pantalonii atat de des, in fata echipei, incat membrii acesteia l-au botezat "Colin cu 'cucul' afara"...

In aceeasi perioada, Angelina Jolie a fost atat de dezgustata de comportamentul lui Farrell - betii pana in zori, cu pantalonii in vine in permanenta, tigari pe care le stingea pe mobila - incat a decis sa se mute intr-un alt hotel.

"Era complet nebun", povesteste Jolie despre pataniile pe care le-a trait alaturi de Colin Farrell in timpul realizarii acestui film. "Purta intotdeauna toga. Unde, in mod normal, trebuia sa existe un buzunar la pantaloni, el avea un buzunar la toga... Se ducea la oameni, inclusiv la mine a venit, si spunea: 'Ma ajuti sa scot asta din buzunar?' Iar ceea ce se vedea pe sub toga nu era altceva decat penisul lui!"

"Totusi o data i-am facut si eu figura", a adaugat vedeta. "Am tras si am tras... L-am intins atat de rau, incat era sa se desprinda de tot..."

Intr-o zi din 2003, la numai 24 de ore dupa ce se pare ca s-ar fi "incurcat" cu Angelina Jolie, in ajunul premierei sale de la "Tomb Raider II" (si in timp ce fosta sa iubita, Kim Bordenave, era insarcinata cu copilul sau...), un foarte beat Colin Farrell a fost vazut plecand de la o petrecere hollywoodiana impreuna cu o frumoasa blonda. Actorul le-a spus paparazzilor agresivi ca femeia misterioasa este sora sa. Poate da, poate nu... La scurt timp dupa aceea, starul a fost vazut impreuna cu "sora" sa din nou - de data aceasta, pe bancheta din spate a unei limuzine.

Actorul si-a pierdut virginitatea la varsta de 15 ani, dupa ce a cunoscut o australianca intr-un club de noapte pentru homosexuali. Cu vreo 20 de ani mai mare decat el, femeia l-a dus in apartamentul ei, i-a pus in fata un cos plin cu prezervative si i-a spus sa aleaga unul.

La varsta de 17 ani, starul s-a inscris la o mica agentie de modeling din Marea Britanie. "M-au trimis sa prezint indispensabili pentru o reclama televizata, cu ocazia Craciunului", povesteste actorul despre aceasta patanie, unul dintre primele sale joburi. "Eram eu si inca vreo zece alti tipi. Mai intai am prezentat boxeri si alte prostii de genul asta. Apoi, cand am crezut ca am terminat, o femeie vine si ma trage de chilotul tanga si spune: 'Voluntari?'"

Farrell nu a dat cu piciorul sansei: "Cum sa nu! La naiba, omule. Asta insemna zece lire in plus! Aveam 17 ani, la naiba. Am facut-o. Era ca si cum as fi luat o pastila de ecstasy! Am prezentat chilotii tanga rosii, la televizor, cu partea din spate care se dadea jos si imi dezvelea fundul complet gol!"

Farrell si Bruce Willis au lucrat impreuna pentru filmul "Hart's War" si s-au inteles ca doi adevarati baieti rai... "Ar fi cazul sa te duci mai repede la culcare astazi", il tachina actorul pe Willis. "Pentru maine ai de invatat un cuvant pe care sa il spui in fata camerei." "Mai taci si tu", i-a raspuns Willis, "al naibii irlandez!".

Prima intalnire a lui Farrell cu Tom Cruise a fost memorabila pentru tanarul star. La o petrecere, celor doi li s-a facut cunostinta. "Iisuse", i-a zis actorul lui Cruise, drept introducere. "Esti mult mai atractiv in viata reala decat esti pe marele ecran."

Ceva mai tarziu, Farrell a fost distribuit sa joace alaturi de Cruise, in "Minority Report". Actorul s-a apropiat de Cruise si i-a spus: "Te-am intalnit si inainte." Acesta a replicat: "Da. Stiu. Imi aduc aminte."

Visul lui Farrell de a calca pe urmele tatalui sau, devenind fotbalist, s-a spulberat in clipa in care s-a inscris la Scoala Dramatica Gaiety. La inceput, tatal sau nu a fost de acord cu alegerea pe care a facut-o tanarul: "'Vrei sa te faci actor de teatru? Fa ce vrei!'", povesteste starul. "Dar, cand am primit primul cec, m-a luat cu totul altfel: 'Buna idee!'".

In timpul unei aparitii in cadrul emisiunii "The Tonight Show with Jay Leno", actorul a marturisit ca a sperat candva sa se alature boy-band-ului Boyzone! La auditia sa, Farrell a cantat piesa lui George Michael, "Careless Whisper"... "M-au pus sa o cant de doua ori, pentru ca nu le-a venit sa creada cat de prost am cantat din prima!", a declarat el enervat. Bineinteles, nu a fost admis in trupa si mai tarziu a recunoscut ca este afon.

Pentru primele scene din filmul "A Home At The End Of The World", Colin Farrell trebuia sa poarte o peruca. "Ziceai ca au ras un caine, mi-au pus lipici pe cap si mi-au uscat parul cu foehnul", a precizat el. "Am vrut sa cada la montaj toate scenele respective, pana cand am ajuns la concluzia ca trebuie taiat tot... Nici nu aveti idee cat de rau a fost. Era ca atunci cand aveam zece ani si mergeam la biserica. Era oribil. Cineva m-a intrebat: 'Cum era sa te privesti in oglinda cu peruca aia pe cap?' Am raspuns: 'Glumesti? De ce naiba sa vreau sa ma uit in oglinda?!?'"

"Un psihiatru m-a intrebat candva cat de multa bautura si cat de multe droguri am nevoie sa consum in fiecare saptamana", povesteste starul. Raspunsul lui a socat multa vreme Hollywood-ul: 20 de pastile de ecstasy, patru grame de cocaina, ceva marijuana, trei sticle de Jack Daniel's, 12 sticle de vin rosu, 60 de beri si 280 de tigari...

In ceea ce priveste apetitul lui pentru sex, Farrell a platit candva 18.000 $ pentru a tine deschis dupa orele de program un club de striptease din Los Angeles, pentru a se putea bucura in continuare de privelistea minunata a stripteuzelor sale preferate...

Prima mare dragoste a lui Colin a fost Marilyn Monroe. In jurul varstei de zece ani, complet indragostit de frumoasa zeita a marelui ecran, Farrell ascundea cateva dintre bomboanele sale preferate sub perna, impreuna cu un bilet in care o ruga pe actrita sa coboare din cer si sa vina sa manance impreuna bunatatile...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod