Sotul lui Amy Winehouse vrea divort

Sotul cantaretei, aflat in prezent in inchisoare, a dat startul procedurii de divort, potrivit People.com. Blake Fielder-Civil a angajat un avocat pentru a se ocupa de actele necesare divotului.
Sotul cantaretei, aflat in prezent in inchisoare, a dat startul procedurii de divort, potrivit People.com. Blake Fielder-Civil a angajat un avocat pentru a se ocupa de actele necesare divotului. "Pot confirma ca am fost desemnat sa ma ocup de intentarea procedurii de divort pe baza adulterului comis de Amy.", a declarat avocatul Henri Brandman. Mama lui Fielder-Civil a adaugat ca ea este cea care a contactat avocatul, la rugamintea fiului sau. "Sunt atat de usurata ca totul se va termina cat de curand.", a spus aceasta.


Cuplul Fielder-Civil - Amy Winehouse a intampinat de-a lungul timpului numeroase probleme si este a doua oara in sase saptamani cand Civil sau apropiatii acestuia vorbesc despre o posibila despartire. Acesta a declarat: "De data aceasta voi merge pana la capat.". Reprezentatul lui Winehouse nu a dorit sa faca nici o declaratie cu privire la aceasta problema. Cantareata a fost vazuta petrecandu-si o vacanta de cateva saptamani in St. Lucia, impreuna cu un rugbist.
12 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod