Shia LaBeouf a fost arestat

Actorul a fost implicat intr-un accident de circulatie, duminica, 27 iulie. Lucrurile s-au complicat si mai tare in momentul in care a fost testat, iar aparatul a indicat o alcoolemie peste limita legala.
Actorul a fost implicat intr-un accident de circulatie, duminica, 27 iulie. Lucrurile s-au complicat si mai tare in momentul in care a fost testat, iar aparatul a indicat o alcoolemie peste limita legala. Imediat dupa coliziune, la fata locului au aparut oamenii legii care l-au arestat pe actorul de 22 ani din cauza starii in care se afla.

De asemenea, LaBeouf a avut nevoie si de ingrijiri medicale la umar, cap si genunchi din cauza ranilor pe care le-a suferit in urma coliziunii.

Vinovatul pentru producerea acestui accident a fost chiar actorul care a incercat sa intoarca masina in loc nepermis si fara sa se asigure in prealabil.


Nu este pentru prima data cand el are probleme cu legea. In noiembrie 2007, LaBeouf a fost arestat pentru ca a refuzat sa paraseasca un magazin din Chicago, dupa ce cei de acolo l-au rugat acest lucru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod