Sharon Osbourne s-a apucat sa blesteme

Sharon a blestemat un comediant pentru a spus despre fiica ei ca este "neatractiva si grasa". Vedeta tv i-a trimis comediantului australian, Jim Jeffries, un email plin de injurii...
Sharon a blestemat un comediant pentru a spus despre fiica ei ca este "neatractiva si grasa". Vedeta tv i-a trimis comediantului australian, Jim Jeffries, un email plin de injurii si blesteme, tocmai din cauza faptului ca acesta si-a permis sa se ia de fiica lui.

Se pare, insa, ca tanara Osbourne nu prea avea nevoie de ajutorul mamei pentru ca s-a asigurat sa-l pedepseasca pe Jim imediat dupa incident, cand l-a scuipat direct in fata.

"Am crezut ca acest scandal a luat sfarsit, insa mi-am dat seama ca m-am inselat in momentul in care am primit un email de la Sharon in care imi spunea urmatoarele: "Draga, Nimeni! Asteapta pana o sa devii cu adevarat o celebritate si apoi rezerva-ti dreptul sa te iei de adevaratele celebritati"", a declarat Jim in timpul unui show de televiziune.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius pe 19 Iul 2008, 20:41
    shary shary...

    ii inteleg atitudinea ...dar sa fii apelat la altceva decat "magie neagra" :)) ...oricum face treaba buna la American`s Got Talent

    0
    0

  • oana pe 19 Iul 2008, 14:22
    sharon osbourne

    doamne femeia asta a inebunit de tot pe bune inainte era mai zdravana la cap dar akum nu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod