Seriale turceşti: top seriale turceşti cu cele mai impresionante poveşti

kanaldro
Lista de seriale turceşti cu cel mai impresionant scenariu, care au fost văzute de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Iata o lista cu seriale turcesti ce au o poveste impresionanta, care trebuie urmarite:

 

Seriale turcesti: Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii


Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepusera sa ameninte crestinatatea si sa devina o superputere a lumii.

Povestile din haremul sultanului Suleyman Magnificul, intrigile politice ale vremii, elemente de cultura si de civilizatie ale perioadei otomane alcatuiesc un tablou viu si foarte bine articulat din punct de vedere scenaristic si regizoral.

Istoriile personale, precum cea a sclavei care va deveni sotia lui Suleyman, sau cea a lui Ibrahim, marele vizir al sultanului, sunt proiectate in contextul luptelor pentru putere de la Curte si a celor pentru suprematia geopolitica.

Costumele personajelor sunt recreate dupa moda vremii, fie ca este vorba de rochiile si bijuteriile somptuoase ale femeilor din haremul sultanului sau de vestimentatia elaborata a barbatilor de la Curte.

Seriale turcesti: Dragoste infinita


Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil.

Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie.
Singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor.
Citeste continuarea pe kanald.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod