Salma Hayek si Colin Farrell, un cuplu

Salma Hayek si Colin Farrell sunt impreuna, aflam de pe site-ul femalefirst.co.uk (http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/Salma+Hayek-24640.html). Cei doi au dat nastere zvonurilor potrivit carora ar avea o relatie amoroasa in timpul recentei ceremonii de decernare a Globurilor de Aur
Salma Hayek si Colin Farrell sunt impreuna, aflam de pe site-ul femalefirst.co.uk. Cei doi au dat nastere zvonurilor potrivit carora ar avea o relatie amoroasa in timpul recentei ceremonii de decernare a Globurilor de Aur. In timpul ceremoniei, Colin a fost surprins cuprinzand chipul Salmei in palme si sarutand-o pe buze. O sursa a declarat: "A sarutat-o de mai multe ori. Parea ceva foarte intim, nu ca si cum ar fi fost doar prieteni."

Aceasta nu este insa prima data cand Salma si Colin au fost surprinsi in momente de tandrete.
Cei doi au avut o relatie amoroasa de scurta durata in 2004, in timpul filmarilor pentru pelicula "Ask the Dust".

Despre Salma se spune ca il "adora" pe irlandezul in varsta de 32 de ani, care a avut o perioada in care s-a luptat cu dependenta de droguri si alcool. Actrita mexicanca a fost foarte afectata de faptul ca relatia sa cu Colin nu a rezistat.

Sursa a mai declarat pentru National Enquirer: "Colin era indragostit de ea, dar era prea tulburat din cauza drogurilor si a alcoolului pentru a-i fi un iubit potrivit la acea vreme.
Acum este mai cu capul pe umeri si cei doi au sanse mai mari de a fi impreuna."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod