Robbie Williams si Take That, in acelasi film

Cantaretul Robbie Williams, in varsta de 34 de ani, se va alatura fostilor sai colegi din trupa Take That - Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald si Jason Orange -, pentru a juca intr-un film...
Cantaretul Robbie Williams, in varsta de 34 de ani, se va alatura fostilor sai colegi din trupa Take That - Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald si Jason Orange -, pentru a juca intr-un film despre activitatea trupei, precizeaza site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, starul discuta detaliile proiectului cu Gary Barlow.

Un prieten al solistului a declarat: "Robbie isi petrece cea mai mare parte a zilelor jucand fotbal sau relaxandu-se la resedinta sa din Los Angeles.

Este un tip care se entuziasmeaza foarte greu, insa gandul ca anii petrecuti in trupa Take That ar putea deveni subiectul unui film l-a incantat.
Evident, gandul de a se vedea pe marele ecran il atrage.".


Potrivit relatarilor, productia cinematografica se va axa asupra anului 2005, an in care trupa a revenit pe scena muzicala internationala, insa fara Robbie Williams.

Zvonurile despre o posibila reunire a trupei Take That au escaladat luna trecuta, cand Gary Barlow a marturisit ca l-a convins pe solist sa se intoarca in Marea Britanie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod