Rihanna si Chris s-au filmat facand sex

Cantareata Rihanna, in varsta de 21 de ani, si iubitul acesteia, Chris Brown, 19 ani, se pare ca si-au filmat o partida de sex "inflacarata", noteaza site-ul FemaleFirst.
Cantareata Rihanna, in varsta de 21 de ani, si iubitul acesteia, Chris Brown, 19 ani, se pare ca si-au filmat o partida de sex "inflacarata", noteaza site-ul FemaleFirst.

O sursa a declarat pentru revista americana "Star": "Chris si Rihanna se bucura de o viata amoroasa agresiva, care ar putea soca multa lume. Ei ii place sa se costumeze - inclusiv ca dominatrix - si sa joace diferite roluri. Au petrecut o gramada de nopti nebune in pat, iar Chris a inregistrat multe dintre aceste escapade...
Amandoi au parti intunecate, in ceea ce priveste sexul.".


Rihanna a reluat relatia cu Brown la scurt timp de la incidentul de violenta domestica in care au fost implicati luna trecuta, insa, acum, se pare ca incearca sa pastreze distanta de iubitul ei, pentru a medita la relatia lor de dragoste. Mai mult decat atat, solista este din ce in ce mai ingrijorata ca filmul ar putea fi dat publicitatii.

Aceeasi sursa a adaugat: "Rihanna nu are probleme legate de sexualitatea ei. Poate sa faca ce vrea ea.
Dar este ingrozita de faptul ca prietenii si familia ei vor afla despre asta. Rihanna nu este intotdeauna fetita cuminte pe care o crede toata lumea, iar Chris nu vrea si nici nu are nevoie de un alt scandal.".


Intre timp, Rihanna a fost vazuta in compania actorului Wilmer Valderrama din serialul TV "That 70s Show", intr-un club de noapte din Los Angeles. Un martor ocular a declarat: "Nu pot sa spun daca se sarutau sau, pur si simplu, stateau de vorba foarte aproape unul de celalalt, dar, cu siguranta, era ceva intre ei.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod