Rihanna, "rusinata" in compania lui Chris Brown

Cantaretei Rihanna ii este "rusine" sa fie vazuta in public cu iubitul ei, Chris Brown, relateaza site-ul Femalefirst.co.uk. Se pare ca solista are temeri legate de reactia pe care o vor avea fanii...
Cantaretei Rihanna ii este "rusine" sa fie vazuta in public cu iubitul ei, Chris Brown, relateaza site-ul Femalefirst.co.uk. Se pare ca solista are temeri legate de reactia pe care o vor avea fanii, in momentul in care va confirma, in mod oficial, ca a reluat legatura cu Brown. Luna trecuta, Chris (19 ani) a fost acuzat de agresiune fizica impotriva artistei.

Rihanna, in varsta de 21 de ani, i-ar fi povestit unei prietene: "Deocamdata, imi este rusine sa fac totul public.".

O prietena a vedetei a precizat pentru revista britanica "Star": "Rihanna este ingrijorata de reactia pe care o vor avea oamenii in momentul in care o vor vedea tinandu-se de mana cu Chris.
Il iubeste pe Chris foarte mult si, desi in particular l-a iertat, nu este pregatita pentru apostrofarile fanilor.".


Aceeasi sursa a adaugat: "Nu va comenta public fotografiile in care se vede clar ca a fost batuta si nu va discuta despre ranile provocate - isi doreste cu disperare ca intreaga situatie sa dispara. Intelege ca fanii sunt ingrijorati pentru ea si apreciaza foarte mult dragostea si sprijinul lor, dar, in acest moment, pur si simplu isi doreste sa uite de incidentul cu Chris.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod