Primele doamne ale României. Cine-i cea mai tare, Maria Băsescu sau Carmen Iohannis?

Maria Băsescu, o soţie elegantă şi retrasă


1. Ţinută.

Atât Maria Băsescu, dar şi Carmen Iohannis sunt două doamne elegante.
Îmbrăcămintea Mariei Băsescu a fost întotdeauna sobră, alegând culori închise, rareori abordând ţinute multicolore. Părul l-a purtat tuns, drept, vopsit, de multe ori, în nuanţe deschise. Nu a fost surprinsă niciodată cu garda jos în materie vestimentară, ceea ce arată că Maria Băsescu a beneficiat de un bun gust nativ, de un simţ educat în materie vestimentară.
Carmen Iohannis a şocat opinia publică încă din campania electorală cu pasiunea domniei sale de a-şi afişa frumoasele picioare.

Chiar şi după instalarea la Cotroceni a avut apariţii publice cu fuste care se opreau deasupra genunchilor, şocând şi stârnind un val de comentarii. La scurtă vreme, ţinutele doamnei Iohannis au devenit corecte din punct de vedere al statului de soţie a celui mai puternic om din stat. Carmen Iohannis a fost obişnuită să poarte ţinute lejere care s-o avantajeze. O profesoară cu talie subţire, energică şi liberă, i-a fost dificil, probabil, să se supună rigorilor cerute de noua poziţie.
Să nu uităm că doamna Iohannis a fost studentă în plină perioadă hippie, atunci când generaţia tânără a rupt multe tabuuri, inclusiv pe cele vestimentare.
6 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod