Nunta verde: Ceremonia eco-șic pe care un cuplu a organizat-o în pădure cu un buget redus și meniu vegan

Chloe și Joshua au făcut o nuntă în pădure cu un buget minim și prietenoasă cu mediul


Meniul vegan a inclus mai multe produse obținute fără utilizarea pesticidelor, de exemplu humus cu sfeclă, gulie, morcovi și pastă de susan, precum și salată de varză.

Fotografiile de nuntă au fost făcute de Alex Miller, iar muzica a fost asigurată de un DJ, petrecerea încheindu-se la ora 1:00. Iar asta a fost tot: un moment frumos, simplu, fără zarvă, fără stres, fără cheltuieli inutile și împovărătoare și, foarte important pentru ei, fără impact asupra mediului.

Totul a fost strâns cu grijă, curățat și refolosit cu tot respectul pe care tinerii îl poartă naturii.

Cei doi însurăței din Worcestershire s-au cunoscut în 2013 și fac parte dintr-o mișcare numită "eco-aware millennials" ("milenialii atenți la mediu") ai cărei adepți organizează petreceri cu stil, dar în cel mai ecologic mod cu putință. Potrivit revistei Tatler, cei care vor să se bucure de astfel de evenimente respectând mediul trebuie să folosească neapărat flori care pot fi replantate, miresele trebuie să-și recicleze rochiile vopsindu-le pentru a putea fi purtate cu alte ocazii, de exemplu la operă sau la petreceri stilate de grădină, organizate vara.

Rachel Harrison, care conduce compania Green Wedding Consultancy și organizează "nunți verzi", îi încurajează pe tineri să folosească mai multe flori de sezon din Marea Britanie (trandafiri, flori de Nu-mă-uita și Sângele voinicului - vara, iar iarna - laur și iederă, plante rezistente la frig) pentru a reduce importul de flori aduse de la distanță cu prețul poluării.

Pentru petrecerea de după ceremonie, cuplurile moderne care își propun să protejeze natura renunță la șampania de import și beau spumant produs în Anglia, în special Nyetimber, Hattingley Valley sau Coates & Seeley.
La fel se întâmplă și cu florile aduse din toată lumea - mirii le taie de pe listă în favoarea aranjamentelor florale de sezon. Evident, destinațiile exotice de nuntă ies printre primele din calcule.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod