Noul calendar pentru 2020: Cei mai frumoși pompieri au pozat cu animale, iar imaginile aprind imaginația femeilor

Cel mai tare calendar pentru 2020 a apărut deja: pompierii australieni au pozat împreună cu animale în scop caritabil. Băieții care sting incendii arată atât de bine, încât aprind imaginația femeilor din lumea întreagă.

Sunt multe moduri în care pot fi descriși pompierii: curajoși, puternici, eori. Dar băieții care sting incendii în Australia trec la alt nivel și ne arată că se descurcă de minune și în timpul liber.

În acest an, pompierii australieni sunt din nou o sursă de inspirație pentru întreaga lume, pozând în scop caritabil pentru calendarul 2020. Ei au realizat, de fapt, șase variante diferite, în cinci dintre acestea fiind publicate fotografii în care apar cu diverse animale - de la pisici drăgălașe la animale de fermă și animale sălbatice, relatează Bored Panda.

Pompierii iubitori de animale susțin astfel protejarea animalelor și își arată mușchii în ipostaze decente, nealterate de vulgaritate, demonstrând că poți fi hot și fără să forțezi nota.

Cele șase versiuni ale calendarului pompierilor australieni ediția 2020 pot fi cumpărate de pe site-ul Australian Fire Fighters Calendar.

Iar mai multe imagini cu cei mai chipeși luptători cu flăcările pot fi văzute pe Instagram, Facebook și YouTube.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod