Nicole Kidman, secretul copilului ei

In ciuda succesului fenomenal inregistrat de alte vedete atunci cand au decis sa vanda fotografii cu bebelusii din familiile lor, Nicole Kidman si Keith Urban prefera sa nu se amestece in aceasta poveste.
In ciuda succesului fenomenal inregistrat de alte vedete atunci cand au decis sa vanda fotografii cu bebelusii din familiile lor, Nicole Kidman si Keith Urban prefera sa nu se amestece in aceasta poveste. Prietenii celor doi declara ca daca vreodata, prin absurd, vor intentiona sa faca publice fotografiile noului venit in familie, acestia cu siguranta o vor face pe gratis.

"Ei nu considera ca aceasta situatie se preteaza pentru o afacere. Inca nu s-au decis care va fi publicatia sau daca va exista una care sa o aiba pe coperta pe micuta, insa cu siguranta in aceasta poveste nu vor fi implicati bani", a declarat un prieten pentru Sydney Morning Herald.
"Ei multumesc tuturor celor care si-au arata interesul pentru familia lor, insa prefera sa fie rezervati deocamdata", a mai completat sursa.

Oricum Nicole nu are timp sa se gandeasca la aceste aspecte in momentul de fata. Ea este foarte preocupata de alaptatul la san si se bucura, alaturi de sotul ei, de timpul pe care il petrec cu micuta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod