Naomi Watts nu se grabeste sa se marite

Actrita Naomi Watts, in varsta de 40 de ani, nu se grabeste sa se marite, si asta deoarece nu crede in institutia casatoriei. Insa un mic detaliu, cum ar fi certificatul de casatorie, nu i-a impiedicat...
Actrita Naomi Watts, in varsta de 40 de ani, nu se grabeste sa se marite, si asta deoarece nu crede in institutia casatoriei. Insa un mic detaliu, cum ar fi certificatul de casatorie, nu i-a impiedicat pe Watts si pe actorul Liev Schreiber, partenerul ei de viata, sa isi intemeieze propria familie - starurile au impreuna doi baieti, Alexander, in varsta de 18 luni, si bebelusul Samuel Kai, de numai sapte saptamani.

Watts a declarat pentru revista "Parade", citata de site-ul Femalefirst.co.uk: "Liev mi-a oferit un inel minunat, dar, pentru moment, nu il port.
Nu e ca si cum as fi crescut visand la nunta perfecta. Mama mea s-a casatorit de doua ori si a trecut prin doua divorturi. Iar in familia lui Liev s-a intamplat aproximativ acelasi lucru.

Poate ca intr-o buna zi o sa ne trezim si o sa ne spunem: 'Hai sa ne casatorim'. Sau poate ca nu. Insa avem o familie. Petrecem foarte mult timp impreuna. Nu avem certificatul de casatorie, dar asta nu ne deranjeaza.".


Faptul ca inca nu isi doreste sa devina o femeie maritata nu are nimic de-a face cu dragostea pe care Watts i-o poarta lui Schreiber, despre care vedeta declara ca este un barbat "ingrozitor de inteligent", care "m-a atras intotdeauna".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod