Lindsay Lohan, invidioasa pe Scarlett Johansson

Lindsay Lohan este constienta de imaginea "salbatica" pe care si-a facut-o si nu este foarte multumita de acest lucru, potrivit people.com. Intr-un moment de sinceritate, Lohan a declarat...
Lindsay Lohan este constienta de imaginea "salbatica" pe care si-a facut-o si nu este foarte multumita de acest lucru, potrivit people.com. Intr-un moment de sinceritate, Lohan a declarat: "Ce ma doare cel mai tare este faptul ca muncesc la fel de mult ca oricare actrita de varsta mea, cum ar fi Scarlett Johansson, dar nu am aceleasi oportunitati ca si ele pentru ca oamenii sunt distrasi de dezordinea pe care am creat-o in viata mea. Dar asta nu inseamna ca o sa dureze o vesnicie."

Referitor la faptul ca este foarte petrecareata, actrita a declarat: "Oamenii - regizorii, producatorii, agentii sau orice ar fi - chiar au ajuns sa creada ca am inceput astfel pentru ca imi doream sa fiu celebra.
Dar asta nu a fost niciodata intentia mea."

Principala sa dorinta, a spus aceasta, era sa ajunga un star de cinema, dar asa cum erau starurile inainte, precum in filmele lui Alfred Hitchcock (cu Cary Grant and Ingrid Bergman). Dar, se lamenteaza Lohan, "cei de varsta mea nici macar nu stiu cine sunt acesti oameni." Aceasta este de parere ca de problema imaginii sale de fata petrecareata este partial vinovata industria din care face parte.

"Heath Ledger mi-a spus candva ceva referitor la asta.", isi aminteste actrita.
"Mi-a spus: 'Te ridica, apoi te doboara, si asta este tot. Iar tu nu trebuie decat sa vezi daca poti face fata.'"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod