Lily Allen si drogurile

Artista recunoaste ca nu stie daca va putea vreodata sa renunte la substantele extrem de periculoase care au pus stapanire pe viata ei.
Artista recunoaste ca nu stie daca va putea vreodata sa renunte la substantele extrem de periculoase care au pus stapanire pe viata ei. "Nu pot sa spun ca voi putea renunta vreodata, insa pot afirma cu certitudine ca atunci cand sunt sub influenta drogurilor nu sunt un om bun", a declarat Lily pentru revista Paper.

In alta ordine de idei, artista de 23 de ani  spune ca a reusit sa renunte la stupefiante atunci cand a aflat ca este insarcinata. Acest lucru se intampla in noiembrie anul trecut, iar atunci era implicata intr-o relatie cu Ed Simons.
Din pacate, in ianuarie a suferit un avort spontan si din acel moment si-a jurat ca va incerca sa-si schimbe viata, de dragul copilului pierdut.

"A fost cea mai grea incercare din viata mea. Cand am realizat ca sunt insarcinata si ca-mi doresc acel copil, mi-am spus ca e momentul sa ma opresc. Din pacate insa, nu a fost sa fie", spune Allen.

Cantareata a declarat cu ceva timp in urma ca a inceput sa consume ecstasy de la varsta de 14 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod