Kevin Federline, mai bine ca niciodata

Zilele trecute, fostul sot al cantaretei Britney Spearce a facut prima iesire in public dupa ce a castigat custodia celor doi copii pe care ii are cu solista.
Zilele trecute, fostul sot al cantaretei Britney Spearce a facut prima iesire in public dupa ce a castigat custodia celor doi copii pe care ii are cu solista. Intrebat de catre cei de la People ce se mai intampla cu viata lui, dansatorul a replicat simplu: "Profit de aceasta vara minunata. Nu pot sa ma plang".

In plus, a spus ca incearca sa imbine perfect cariera cu noua situatie in care se afla, aceea de parintele cu norma intreaga: "Am mai lucrat pe ici pe colo. Prefer, insa, sa stau cat mai mult timp cu familia", a spus Kevin.


Intrebat ce fac cei doi copii, Jayden si Preston, Kevin a spus un simplu "Foarte bine". In ceea ce priveste procesul de custodie in care a fost implicat pana de curand, Federline a preferat sa nu spuna nimic, motivand ca aceasta iesire publica nu are nicio legatura cu acest subiect.

Toata lumea a recunoscut ca dansatorul a fost foarte rezervat in declaratii, el preferand sa tina secrete planurile profesionale pe care le are pentru viitor: "Nu stiu nimic deocamdata. Prefer sa va las sa asteptati.
Nu vreau sa dezvalui nimic in acest moment", a spus Federline.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod