Katy Perry mesteca anticonceptionale

Cantareata este terifiata de faptul ca ar putea ramane insarcinata, drept urmare consuma, in mod constant, anticoneptionale, mai precis, le mesteca, potrivit FemaleFirst.
Cantareata este terifiata de faptul ca ar putea ramane insarcinata, drept urmare consuma, in mod constant, anticonceptionale, mai precis, le mesteca, potrivit FemaleFirst.

"Ador sa fiu indragostita, imi place ideea de a fi casatorita si de a avea copii, dar nu ma grabesc sa fac pasul cel mare. Nu inainte de 30 de ani. Mestec tabletele de anticonceptionale ca pe cele de vitamina C
", declara artista, in varsta de 24 de ani.

Perry declara ca este atat de concentrata asupra carierei sale, incat elimina chiar si posibilitatea de a-si intemeia o familie.

"In momentul de fata, cariera este cea mai importanta pentru mine.
In urmatorii doi-trei ani, daca totul merge bine, voi avea o cariera in adevaratul sens al cuvantului; daca nu ma tin de treaba, voi fi doar acea fata care a sarutat o alta fata"
, a declarat Katy, facand aluzie la hitul ei "I kissed a girl".

"Sunt mii de fete in lumea asta care doresc sa fie in locul meu si de aceea nu pot sa risc nimic. Totul este sa pui pasiune in ceea ce faci si sa muncesti cat mai mult. Am invatat asta citind autobiografia Madonnei
", a mai adaugat cantareata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod