Katy Perry, casa la Londra

Cantareata americana isi doreste sa-si cumpere o casa in capitala britanica.
Cantareata americana isi doreste sa-si cumpere o casa in capitala britanica. In timpul unui show sustinut miercuri (10 septembrie) pe scena teatrulul Rats Theatre din King Cross, Katy le-a marturisit fanilor ca se gandeste serios sa faca aceasta schimbare in viata ei.

"Imi place acest oras si vreau sa-mi cumpar o locuinta aici", spunea artista atunci. Artista de 23 de ani s-a aflat pe primul loc in topurile britanice timp de 5 saptamani cu piesa "I Kissed A Girl".

Pe de alta parte, imaginea vulgara pe care o afiseaza a dezgustat-o total pe mama ei, care este o persoana foarte credincioasa.
Aceasta a catalogat piesele pe care le interpreteaza fiica ei drept "rusinoare si dezgustatoare" si recunoaste ca este total impotriva imaginii pe care o afiseaza tanara.

"Nu pot sa ascult nimic din ce canta copilul meu. Prima data cand am auzit o melodiei de-a ei m-am oripilat. Promoveaza homosexualitatea, iar mesajul este rusinos si dezgustator. Cand este difuzata vreo piesa de-a ei la radio imi astup urechile si incep sa ma rog", declara mama artistei intr-un interviu postat pe femalefirst.co.uk.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod