Kate Winslet: "Nu ma simt vedeta"

Actrita Kate Winslet, castigatoare a doua Globuri de Aur, marturiseste ca are o viata normala, nu detine avioane private si nici nu are la dispozitie bucatari sefi sau antrenori personali...

Actrita Kate Winslet, castigatoare a doua Globuri de Aur, marturiseste ca are o viata normala, nu detine avioane private si nici nu are la dispozitie bucatari sefi sau antrenori personali, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Actrita afirma ca duce o viata cat se poate de linistita alaturi de sotul sau, regizorul Sam Mendes, castigator al unui premiu Oscar, de fiul lor, Joe, si de Mia, fiica lui Winslet dintr-o casnicie anterioara.

Winslet a declarat: "Va rog, nu imi spuneti ca sunt vedeta.

Nu ma simt deloc ca o stea de cinema si, sincera sa fiu, nici nu cred ca ma comport astfel. Nu am un avion personal. Nu am un bucatar sef sau un antrenor personal.

Din punctul meu de vedere, esti o vedeta de cinema doar atunci cand esti prezent la Premiile Academiei sau la un alt eveniment important si glamour. Este ca si cum ai purta o palarie si, de indata ce evenimentul s-a incheiat, iti dai jos palaria. Ma intorc la ceea ce insemn eu si la ceea ce inseamna sa fiu mamica - asta este prioritatea mea."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod