Jolie si Pitt adopta un copil din India

Se pare ca Angelina Jolie si Brad Pitt isi doresc o familie cu adevarat numeroasa - cei doi intentioneaza sa adopte un copil din India, precizeaza site-ul FemaleFirst.
Se pare ca Angelina Jolie si Brad Pitt isi doresc o familie cu adevarat numeroasa: cei doi intentioneaza sa adopte un copil din India, precizeaza site-ul FemaleFirst.

Actorii sunt deja parintii a trei copii adoptivi - Maddox, in varsta de sapte ani, din Cambodgia, Pax, patru ani, din Vietnam, si Zahara, trei ani, din Etiopia. De asemenea, Jolie si Pitt au trei copii biologici, respectiv Shiloh, in varsta de doi ani, si gemenii Vivienne si Knox, de sapte luni.

Recent, Jolie a dezvaluit ca s-a gandit sa adopte un copil din India, in momentul in care i-a intalnit pe micutii actori din filmul "Slumdog Millionaire", castigator al premiului Oscar.
Atunci, Azharuddin Mohammed Ismail, in varsta de 10 ani, a intrebat-o de ce nu a adoptat niciun copil din tara sa natala, iar actrita i-a raspuns: "Ei bine, iti voi spune un secret: vom adopta in curand.".

O sursa a declarat pentru ziarul britanic "Sunday Express" faptul ca cei doi si-au dorit sa devina parintii unei fetite sau ai unui baietel din India inca din 2006, cand au vizitat orfelinatul Priya Darshini, insa au fost mult prea ocupati pentru a finaliza detaliile procedurii de adoptie.

Sursa a afirmat: "Au completat toate documentele, insa au fost nevoiti sa amane adoptia, din cauza angajamentelor pe care le aveau atunci."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod