Johnny Depp casa ecologica

Actorul este dispus sa plateasca peste 500.000 de dolari pe o instalatie solara care sa-i produca curent electric, pentru casa pe care o are pe insula sa.
Devotamentul pentru organizatiile ecologice si dorinta de a elimina tot ce ataca aceasta planeta, este o calitate de mult recunoscuta a lui Depp. Si, se pare ca multi dintre colegii lui isi indreapta atentia pe directia aceasta, insa nu stim daca o fac pentru ca e bine sau pentru ca e la moda.

Actorul, care mai are inca doua proprietati, una in Franta, iar cealalta in Los Angeles, a cumparat cei 40 de acrii de pamant cu 3 milioane de dolari, in anul 2005.

La inceputul acestui an, Depp i-a oferit cazare colegei lui Lindsay Lohan care a trebuit sa se retraga o perioada din lumina reflectoarelor dupa ce au aparut zvonurile conform carora ar avea o relatie de dragoste cu dj-ita Samantha Ronson.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bugy pe 26 Iul 2008, 01:32
  Johnny Depp

  HE'S THE BESSTT!!!:x:x I LOVE HIM!... Johnny Depp este cel mai bun actor , dupa parerea mea:X.. ii ador personalitatea... si .. cum spune gyulya,,, se aud numai lucruri bune despre el..:X:X:X:X:X Tine-o tot asa, John!:)

  0
  0

 • danyela pe 25 Iul 2008, 21:32
  Johnny Depp

  Cel mai bun actor,il ador,nu am cuvinte sa-l descriu....THE BEST:..Poze cu Johnny si poze din toate trei partile:PIRATES OF THE CARIBBEAN...intra pe----.c19danyelle@yahoo.es

  0
  0

 • gyulya pe 25 Iul 2008, 18:19
  fan johnny depp

  Sunt o fana inraita a lui depp si ma bucur ca aud tot timpul lucruri bune despre el.Chiar daca nu ma poate auzi, ii doresc tot binele din lume si sa o tina tot asa!!

  0
  0

 • lady_butterfly3 pe 25 Iul 2008, 18:06
  BRAVO

  Johnny e super...aparte ca e super frumos, talentat si carismatic, are grija si de viatza intregii planete...

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod