Jennifer Lopez vrea mai multi copii

Actrita si cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 39 de ani, isi doreste, "cu siguranta", mai multi copii, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, vedeta este mama gemenilor Max si Emme...
Actrita si cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 39 de ani, isi doreste, "cu siguranta", mai multi copii, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, vedeta este mama gemenilor Max si Emme, in varsta de un an.

Lopez a declarat: "Cu siguranta, imi doresc mai multi copii. Nu stiu daca ne este scris, dar mi-ar placea sa avem o familie numeroasa.".

Artista se simte pregatita pentru aparitia celui de-al treilea copil in familie si recunoaste ca sotul ei, muzicianul Marc Anthony, 40 de ani, isi dorea acest lucru de mult timp:
"Eu eram ceva de genul: 'Lasa-ma sa lucrez putin, lasa-ma sa fac cate ceva, o piesa, un film, ceva.'.
Marc imi zicea: 'Ce mai asteptam?'".


Vedeta a adaugat ca ii este foarte greu sa stea departe de copii, fie si pentru scurt timp: "Tot ceea ce fac are legatura cu bebelusii - trebuie sa ma intorc acasa cat mai repede, sa ii vad. Mereu ma gandesc: 'La ce ora o sa ma pot intoarce acasa?'. Trebuie sa ma gandesc ca voi calatori fara ei, dar, acum, acest lucru este traumatizant pentru mine. Va trebui sa invat sa echilibrez totul.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod