Jennifer Aniston, disperata sa aiba un copil

Jennifer Aniston vrea cu orice pret un copil si este dispusa fie sa adopte, fie sa apeleze la fertilizarea in vitro folosind sperma donata, potrivit showbizspy.com. Actrita din "Frinds" - care este singura dupa despartirea de John Mayer - isi doreste cu diperare un copil si ar face orice este nevoie pentru a-si vedea visul implinit.

Jennifer Aniston vrea cu orice pret un copil si este dispusa fie sa adopte, fie sa apeleze la fertilizarea in vitro folosind un donator de sperma, potrivit showbizspy.com.

Actrita din "Friends" - care este singura dupa despartirea de John Mayer - isi doreste cu diperare un copil si ar face orice este nevoie pentru a-si vedea visul implinit.

O sursa a declarat pentru revista Life & Style: "Se gandeste la modul in care vrea sa procedeze, dar un lucru e clar: vrea un copil cat mai repede. Spera sa aiba un copil cu John, dar probabil ca a realizat faptul ca John nu era inca pregatit pentru a-si intemeia o familie. Stie ca 'luxul' pe care nu si-l poate permite acum este irosirea timpului. Este dispusa sa fie mama singura".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod