Janet Jackson, intr-un reality-show

Cantaretei i s-a propus sa faca parte din distributia urmatorului reality-show pe care il pregatesc cei de la MTV. Productia, care nu are un nume deocamdata, va fi filmata inainte ca artista sa plece in turneul programat pentru sfarsitul acestui an, si o are in prim-plan pe ea care incearca sa ghideze un grup de tineri care aspira la o cariera in showbiz.

"Mai clar, prin aceasta productie incercam sa descoperim care vor fi urmasii lui Janet Jackson, Justin Timberlake sau Usher. Incercam sa ne gasim concurentii din locuri mai putin conventionale in astfel de cazuri.
Spre exemplu: corurile bisericilor", a declarat unul dintre producatorii emisiunii.  

Mai mult decat atat, cel care va fi desemnat castigator al acestui show va avea privilegiul de a merge in turneu alaturi de Janet Jackson.

Apropo de zvonurile conform carora Jackson 5 s-ar reuni, Janet a declarat urmatoarele: "Este pentru prima data cand aud acest lucru, dar sincer as fi incantata ca fratii mei sa se reuneasca".

Aceasta veste a pornit de la o declaratie pe care a facut-o fratele lui Janet, Jermaine: "S-ar putea ca reunirea sa aiba loc undeva in anul 2008 si cu siguranta Michael va fi implicat in acest proiect.
Simtim ca trebuie sa ne reunim, datoram asta tuturor fanilor nostrii".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cucu pe 21 Iun 2008, 14:28
    wow

    te iubim janet...abia astept sa te vad in turneu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod