Herzigova consuma droguri?

Fostul model, acum in varsta de 36 de ani, si-a pierdut "formele" care au facut-o celebra si au ajutat-o sa devina modelul Wonderbra, potrivit DailyMail.

Eva Herzigova a fost surprinsa pe o plaja din Caraibe, impreuna cu iubitul sau Gregorio Marsiaj. Fostul model este numai "piele si os".

Acum sase ani, Eva s-a vazut nevoita sa nege faptul ca ar consuma droguri sau ar suferi de anorexie, dupa ce in presa au fost publicate o serie de fotografii in care arata la fel de slaba. A motivat prin faptul ca s-a neglijat o perioada mai lunga de timp, neacordand atentie felului in care arata.
 


"Nu am consumat niciodata droguri, pentru ca am vazut ce efecte au asupra oamenilor. Droguri se consuma peste tot, nu numai in industria modei. Pentru mine, drogurile nu au reprezentat niciodata o tentatie", a declarat fostul model Wonderbra.

In 2007, cand a ramas insarcinata, Eva s-a ingrasat 12 kilograme si declara ca adora faptul ca este grasa. Dupa aceasta perioada, a mai pierdut din greutate, ajungand la formele care au consacrat-o, insa acum este mult prea slaba...

Cu o avere de aproximativ 10 milioane de lire sterline, Eva Herzigova s-a retras de pe catwalk, dar continua sa lucreze pentru designeri celebri precum Louis Vuitton si Marc Jacobs.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod