Gisele Bundchen, spune "NU"

Gisele Bundchen nu are nici cea mai mica intentie de a se marita cu prietenul ei, Tom Brady.
Gisele Bundchen nu are nici cea mai mica intentie de a se marita cu prietenul ei, Tom Brady. "Sunt fericita asa cum sunt acum. Nu inteleg de ce toata lumea este preocupata de starea mea civila. Imi merge foarte bine acum si-mi doresc sa ma bucur de aceasta perioada", declara frumoasa brazilianca.

Apropo de pecetea de supermodel, care i s-a pus, Gisele explica: "Cei care pot fi numiti "super" sunt eroii, oamenii care fac cu adevarat lucruri extraordinare sunt super".
In ceea ce priveste forma ei intotdeauna de invidiat, Gisele prefera sa pastreze secretul, rezumandu-se la declaratii de genul: "Mananc carne,  uneori si cu diferite sosurii,  insa incerc sa ma limitez la de 3 ori pe saptamana".

"In celelalte zile aleg pestele si legumele. Nu sunt, insa, obsedata de regulile dietelor si nimic nu ma impiedica sa ma delectez din cand in cand cu ceva bogat in calorii. Imi place sa mananc, insa compensez cu exercitii", a declarat Gisele in timpul unui interviu acordat editiei spaniole a revistei Vogue.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod