Geri Halliwell a rupt logodna cu miliardarul italian

Geri Halliwell, fosta componenta a trupei Spice Girls, a pus punct logodnei cu miliardarul italian Fabrizio Politi, la mai putin de trei luni de cand cei doi si-au facut publice planurile de casatorie...
Geri Halliwell, fosta componenta a trupei Spice Girls, a pus punct logodnei cu miliardarul italian Fabrizio Politi, la mai putin de trei luni de cand cei doi si-au facut publice planurile de casatorie, anunta "Daily Mail".

Desi Geri il cunostea de numai cateva saptamani pe Fabrizio - cei doi s-au intalnit prima oara in luna decembrie, intr-un club de noapte -, miliardarul a cerut-o in casatorie in perioada Craciunului, oferindu-i un inel in valoare de 220.000 de lire sterline.

Politi, 34 de ani, a avut ocazia, in scurta relatie cu Halliwell, sa o intalneasca si pe fiica acesteia, Bluebell, in varsta de doi ani - omul de afaceri a fost fotografiat in repetate randuri tinand-o in brate pe micuta.

Cu toate acestea, Geri si-a dat seama saptamana trecuta ca "nu este tipul de femeie care sa se marite", constatare care a determinat-o sa puna punct relatiei cu Fabrizio.

O sursa a precizat: "Ii placea la nebunie aceasta relatie, dar a decis ca tot ceea ce ii trebuie ca sa fie fericita este fiica ei, Bluebell.
Fabrizio este suparat, dar respecta dorintele lui Geri. Prietenii ei nu sunt surprinsi de decizia luata - Geri are o lista intreaga de despartiri la activ, toate cauzate de teama de a se implica intr-o relatie serioasa.".


In 2008, vedeta a recunoscut ca nu reuseste sa pastreze o relatie pe termen lung: "Pot fi destul de schimbatoare. In secunda asta cred ca cineva este iubirea vietii mele, iar in secunda urmatoare, nu mai simt la fel. Am probleme legate de implicarea emotionala.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod