Fiica actritei Salma Hayek e "dictator" si "medium"

Actrita Salma Hayek, 42 de ani, crede ca fiica ei in varsta de 17 luni este un adevarat "dictator", precizeaza site-ul Femalefirst.co.uk. Micuta Valentina Paloma este primul copil al cuplului...
Actrita Salma Hayek, 42 de ani, crede ca fiica ei in varsta de 17 luni este un adevarat "dictator", precizeaza site-ul Femalefirst.co.uk. Micuta Valentina Paloma este primul copil al cuplului Hayek - Francois Pinault, iar mama ei considera ca este cel mai autoritar copil pe care l-a vazut vreodata.

Hayek a declarat: "Este un mic dictator!". Cu toate acestea, personalitatea puternica a micutei este cea care o determina pe mandra mama sa o iubeasca si mai mult: "Este unica, magica si, cu siguranta, cea mai interesanta persoana pe care am intalnit-o vreodata.
Ma simt atat de legata de ea, dar, in acelasi timp, suntem complet diferite. In fiecare zi descopar ceva nou despre ea.".


Recent, actrita a marturisit ca Valentina poate intra in legatura cu spiritele: "Noaptea trecuta, a vazut o fantoma. Sunt sigura de asta. S-a trezit si avea ochii deschisi. Se uita intr-un punct fix si, dintr-o data, a spus, in franceza: 'Nu, nu, nu, nu, la revedere!'. Apoi a inceput sa vorbeasca in engleza: 'Pa pa, pa pa!'. Cred ca incerca sa vorbeasca in mai multe limbi, sa isi dea seama ce nationalitate avea fantoma asta, sa o faca sa plece.
A fost ingrozitor!'".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod