Drew Barrymore, sentimente pentru fostul

Actrita este inca foarte indragostita de fostul ei iubit, Fabrizio Moretti. Dovada vie a acestor sentimente este Justin Long, barbatul care l-a urmat pe Fabrizio in inima lui Drew.
Actrita este inca foarte indragostita de fostul ei iubit, Fabrizio Moretti. Dovada vie a acestor sentimente este Justin Long, barbatul care l-a urmat pe Fabrizio in inima lui Drew. Relatia dintre Barrymore si Justin nu a rezistat, din cauza faptului ca Drew inca il mai iubeste pe Moretti.

"Drew nu poate sa si-l scoata pe Fabrizio din cap. Ea spune ca Justin este un barbat minunat, insa sentimentele pe care le are pentru el nu sunt atat de puternice incat sa continue relatia", a declarat un prieten al actritei.

Lucrurile sunt cat se poate de serioase, pentru ca Drew declara peste tot ca-si doreste cu disperare un copil si ca este din ce in ce mai convinsa, ca Fabrizio trebuie sa fie alesul.

Prietenii celor doi cred cu tarie ca este numai o chestiune de timp pana cand Fabrizio si Drew vor fi din nou un cuplu.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • :) pe 24 Iul 2008, 20:24
    Buna Drew

    tare asta :))

    0
    0

  • aldehida pe 24 Iul 2008, 13:31
    re

    mariana? chiar crezi ca drew o sa citeasca asta?:)) sau si mai mult, o sa stie romana?

    0
    0

  • Mariana pe 24 Iul 2008, 12:19
    Drew Barrymore

    Buna Drew.Sunt Mariana din Romania.Imi place foarte mult pe care ai jucat "Ingerii lui Charlie" si "Bad Girls" si mai multe ce ai jucat rolul.Felicitari.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod